Warning: Creating default object from empty value in /home/users/artigftp/artiestboeken.nl/administrator/components/com_sh404sef/sh404sef.class.php on line 410

Warning: Creating default object from empty value in /home/users/artigftp/artiestboeken.nl/administrator/components/com_sh404sef/sh404sef.class.php on line 410
Goochelaar & Sneltekenaar Michel boeken - ArtiestBoeken.nl - Artiesten boeken voor uw feest

Goochelaar & Sneltekenaar Michel

De veelzijdigheid van entertainer Michel maakt het voor veel organisatoren aantrekkelijk om hem in te zetten bij de meest uiteenlopende evenementen en feesten. Deze all-round entertainer weet op ieder feest de mensen te verrassen met tafelgoochelen én karikatuurtekenen; een zeldzame combinatie! Het is zeer aantrekkelijk om Michel een combinatieoptreden te laten verzorgen, zodat u meerdere vormen van entertainment hebt voor een all-in prijs. Een veelgemaakte combinatie is die van karikatuurtekenen en tafelgoochelen.

1. Tafelgoochelen

Als goochelaar langs de tafeltjes of tussendoor als "rode draad" op uw evenement. Kunstige vingervlugheid en listige trucs lossen elkaar in hoog tempo af tot groot vermaak van uw gasten. Iedereen zal versteld staan. Goochelend langs de aanwezige gasten, waarbij de gasten direct worden betrokken bij de gevarieerde trucs. U kunt denken aan trucs met kaarten, elastiekjes, geld, balletjes, kurken, etc. Soms afgewisseld met raadseltjes, maar vooral altijd met aandacht voor de aanwezige gasten!

2. Karikatuurtekenaar
Binnen enkele minuten tekent Michel op creatieve wijze een waar kunststukje op A3 formaat, waar altijd zeer veel belangstelling voor is! Snel en trefzeker wordt voor de ogen van uw gasten een leuk souvenir vervaardigd. Ook om alleen naar te kijken al een ware belevenis. Zeker in combinatie met table-magic een ijzersterke formule.

Prijsindicatie vanaf

€ 595

Technische informatie

Niet van toepassing

Tijdsduur

Per dagdeel van 4 uur