Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas boeken?

aires hovens het boek van sinterklaas boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 a 50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Aires Hovens - Het boek van Sinterklaas boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Aires Hovens - Het boek van Sinterklaas

Magisch, spannend, interactief, educatief maar vooral sprookjesachtig. Zo worden de shows van Aires omschreven. Speciaal voor de Sinterklaasperiode heeft goochelaar / illusionist Aires Hovens een prachtig Sinterklaasverhaal geschreven.

Gespannen wachten Aires en de kinderen op de komst van Sinterklaas. Aires mag Sinterklaas een aantal tovertrucs laten zien. Daar heeft Aires maanden voor geoefend en eindelijk is het dan zover!

Maar dan gaat er iets mis.

Per ongeluk tovert Aires alle letters uit het grote boek van Sinterklaas. Wat hij ook probeert ze komen niet terug. Opeens krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek!

Boekingen Aires Hovens - Het boek van Sinterklaas

Een spannend interactief voorprogramma voor de komst van Sinterklaas. Op speelse wijze werkt Aires toe naar de komst van deze kindervriend.

Deze show betreft de voorstelling Opzoek naar de Schat met een Sinterklaassausje.

Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas boeken

Wilt u Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas wilt inhuren.

Aires Hovens – Het boek van Sinterklaas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!