Anna und Brigitta boeken?

anna und brigitta boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Anna und Brigitta boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Anna und Brigitta

Anna und Brigitta zijn hüpsche Mädchen welke bekend staan om hun charmante blik, hun zwoele stem en het feit dat ze van ieder optreden een top feest weten te maken. Tijdens hun jeugd groeide de meide nop in het prachtige Zwitserland waar ze al op vroege leeftijd op de bühne stonden. In hun tienerjaren zochten de meiden de bekende wintersportgebieden op en kwamen ze al snel in aanraking met de Nederlandse toeristen. Anna und Brigitta waren zo dol op de Nederlanders dat ze besloten in Nederland op vakantie te gaan en uiteindelijk jaren later zijn ze in Nederland komen wonen.

Boekingen Anna und Brigitta

Nu weten ze nog steeds de Nederlanders te vermaken met de bekende Duitse Schlagers die ze tijdens hun 30 minuten durende optreden ten gehoren brengen. Denk o.a. aan 'Ich Bin Wie Du, Sierra Madre, Ein Festival Der Liebe, Tausend Mal Belogen en Ein Stern'. Anna und Brigitta kunnen ook nog wel eens een Engels liedje zingen, bijvoorbeeld van de Pointer Sister en Boney M. We kunnen verklappen dat vooral de mannen in het publiek een optreden van Anna und Brigitta niet snel zullen vergeten!

Kom in de stemming

Anna und Brigitta boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Anna und Brigitta bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Anna und Brigitta, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Anna und Brigitta in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Anna und Brigitta boeken

Wilt u Anna und Brigitta boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Anna und Brigitta wilt inhuren.

Anna und Brigitta boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!