Balance boeken?

balance boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 750 personen

Balance boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Balance

Als er één bandnaam de lading dekt, dan is het BALANCE. Zodra ze op het podium staan gebeurt er iets: noem het “magie”, noem het “de klik” of noem het gewoon “balans”. Balance dus. Ze zijn weer terug, alsof ze nooit zijn weggeweest. Met een aanvulling van 2 zangeressen en een nieuwe zanger is Balance weer in balans! In de jaren ’90 was Balance onbetwist de beste liveband van Nederland. Nu zijn ze, voor zover mogelijk, alleen maar beter geworden. De groepsleden hebben namelijk in de tussenliggende jaren natuurlijk niet stilgezeten. De ervaringen in andere bands en projecten nemen ze mee naar Balance.

Boekingen Balance

Zanger Alexander Vlasveld is in de loop der jaren steeds beter gaan zingen. Met hart en ziel en met een groot stembereik grijpt hij het publiek vast om niet meer los te laten voor de laatste toon heeft geklonken. De manier waarop Kees Tanger op drums en broer Rolf Tanger op bas elkaar aanvoelen en aanvullen, mag “thuiskomen” worden genoemd. De veelzijdigheid van saxofonist/toetsenist/gitarist/zanger Wim Koopman is zo bijzonder, dat elke band wel zo’'n man in zijn midden zou willen hebben. En Moedertje Natuur móet toetsenist Harry Bijl wel met minimaal 4 handen hebben gezegend. Zo virtuoos en zo smaakvol zoals alleen hij dat kan. Met de gitarist Sander Hoorn en de 2 zangeressen Melanie (Tanger) en Cherryl Tuasuun (zusjes) verjongt Balance zich weer! Een frisse wind om nog weer 30 jaar verder te kunnen! Balance speelt naast de hedendaagse bekende hits ook de hits uit de jaren tachtig en negentig, zoals nummers van KC & the Sunshine Band, Toto, Bon Jovi, The Emotions, The Pointer Sisters, Aretha Franklin, maar ook klassiekers uit de jaren zestig en zeventig. Dit doen ze op de onvergelijkbare, aanstekelijke Balance-manier.

De losheid, de zuiverheid, de creativiteit, de muzikaliteit, maar vooral het speelplezier zijn zo uniek dat een optreden van Balance voor iedereen een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn. Als je na een avond BALANCE niet meer weet wie of waar je bent en is het dak eraf? Dan is BALANCE wel de oorzaak, maar niet aansprakelijk!

Kom in de stemming

Balance boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Balance bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Balance, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Balance in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Balance boeken

Wilt u Balance boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Balance wilt inhuren.

Balance boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!