BingoSjow met BingoSjon boeken?

bingosjow met bingosjon
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

BingoSjow met BingoSjon boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie BingoSjow met BingoSjon

Jawel, een potje bingo spelen is weer helemaal hot onder ijverige leiding van glitter & glamour showmaster BingoSjon. Gewapend met zijn oude vertrouwde metalen bingomolen, nog afkomstig uit zijn vroegere buurthuisverleden, vermaakt hij uw gasten met veel jolijt!

Boekingen BingoSjow met BingoSjon

De BingoSjow met BingoSjon is een waren 'musthave' op uw feest en staat garant voor een gelegenheid waar men nog lang over na zal praten!

De prijzen en het geluid dient u zelf te verzorgen, Sjon doet de rest! Eventueel zingt Sjon nog een paar bekende Nederlandse pareltjes tijdens de BingoSjow, maar dat is aan u!

Dit typetje is bijzonder geschikt als bingopresentator tijdens uw bedrijfsborrel, verjaardag, bruiloft, buurtfeest of... Nou ja, kijk zelf maar...

BingoSjow met BingoSjon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen BingoSjow met BingoSjon bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met BingoSjow met BingoSjon, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u BingoSjow met BingoSjon in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

BingoSjow met BingoSjon boeken

Wilt u BingoSjow met BingoSjon boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u BingoSjow met BingoSjon wilt inhuren.

BingoSjow met BingoSjon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!