Cadeau zonder naam boeken?

cadeau zonder naam boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Cadeau zonder naam boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Cadeau zonder naam

Alle stoelen aan de kant … Sinterklaas is in het land!

Sinterklaas heeft dit jaar een groot probleem met 1 pakje.

In een afwisselende interactieve sinterklaasshow zal Kevin onze presentator de kinderen en u meenemen met het oer Hollandse kinderfeest. Al snel zal Sinterklaas plaats nemen op een prachtige troon die op het podium staat. Samen met Kevin zal Sinterklaas zelf een spelshow leiden met een hoog feestgehalte en een goed gevulde zak cadeautjes meenemen die de kids kunnen winnen.

Sinterklaas heeft een heel groot probleem dit jaar.

Aan het einden van de show deelt Sinterklaas natuurlijk cadeautjes uit. Maar dit jaar is er één cadeautje zonder naam. Van wie is deze? Hoe kan dit nou? Kevin en Sinterklaas zullen tot slot van de show een spel spelen met de hele zaal. Iedereen die aanwezig is moet meedoen om erachter te komen van wie dit cadeautje is. Met iedereen, bedoelen we dan ook echt iedereen! Alle papa's, mama's, jongens, meisjes, opa's, oma's zelfs de koffiejuffrouw. Kortom, dit wordt één groot kinderfeest van 90 minuten.

Boekingen Cadeau zonder naam

Inclusief een Meet & Greet met de leukste presentator van Nederland Kevin Kouwenhoven en de Goedheiligman.

Technische gegevens - Cadeau Zonder Naam

 • Tijdsduur Sinterklaasvoorstelling: 90 minuten (incl. 15 min. pauze)
 • Geluidsinstallatie (A-set)
 • Decor
 • Troon van Sinterklaas
 • incl. 30 minuten Meet & Greet
 • Stroom: 2 x 16 ampère 220 volt

Te gekke nieuwe Sinterklaasshow van de makers van Re-Piet en Feesten met Sinterklaas. Cadeau zonder naam is een professionele kindershow met presentator Kevin en natuurlijk de enige echte Sinterklaas en zijn pieten. Van de makers van Re-Piet! en Snuffie en RImpel - Feesten met Sinterklaas (De professionele presentatoren kunnen afwijken).

Cadeau zonder naam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Cadeau zonder naam bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Cadeau zonder naam, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Cadeau zonder naam in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Cadeau zonder naam boeken

Wilt u Cadeau zonder naam boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Cadeau zonder naam wilt inhuren.

Cadeau zonder naam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!