Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken?

clown flapipo en de muziek piet boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Clown Flapipo en de Muziek Piet

Clown Flapipo heeft van Sint Nicolaas dit jaar een heel bijzonder cadeau gekregen. Een prachtig schilderij van de beroemde Spaanse schilder "Pietcasso". Clown Flapipo en het magische schilderij van Pietcasso. Het bijzondere aan dit schilderij is dat het toverkracht bezit. Een schilderij met toverkracht?

Boekingen Clown Flapipo en de Muziek Piet

Door de domme streken van de clown Flapipo, wordt al snel duidelijk dat de toverkracht niet in het schilderij, maar in de lijst zit. Muziekpiet zorgt voor de geluidjes. Clown Flapipo owrdt in deze show bijgestaan door "Muziekpiet". Hij zorgt voor de muziek en grappige geluidjes tijdens de voorstelling en doet ook mee als de kinderen leren dansen als een "Pipopiet" in de Pipopietendans.

Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Clown Flapipo en de Muziek Piet bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Clown Flapipo en de Muziek Piet, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Clown Flapipo en de Muziek Piet in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken

Wilt u Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Clown Flapipo en de Muziek Piet wilt inhuren.

Clown Flapipo en de Muziek Piet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!