Clown Flapipos Sinterklaasshow boeken?

Clown-Flapipos-Sinterklaasshow-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Clown Flapipos Sinterklaasshow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Clown Flapipos Sinterklaasshow

Door gebruik te maken van materialen die snel te plaatsen zijn is de show erg snel opgebouwd en ook erg snel weer afgebouwd. Zo krijgt de Sint alle ruimte om zijn bezoek aan uw bedrijf gestalte te geven. In 2018 gaat Clown Flapipo met deze gloednieuw geschreven show het land in. Clown Flapipo geeft een koffer aan de kinderen die hij zojuist bij de deur gevonden heeft toen hij het gebouw binnen kwam. Aan de koffer is duidelijk te zien dat het een koffer van de Sint moet zijn, maar aangezien die er toch nog niet is...

Laten we eens kijken wat er in zit. De koffer blijkt vol te zitten met Sinterklaas geheimen, spullen van de Pieten en zelfs een echte Sinterklaasmijter. Met andere woorden, genoeg materialen voor een kindershow als voorprogramma op het bezoek van de Sint.

Boekingen Clown Flapipos Sinterklaasshow

Een Sinterklaasshow vol circus, magic, dans en zang met veel clownsgrapjes. Clown Flapipo brengt professioneel geluid en een geluidsman mee en maakt gebruik van een snel te plaatsen decor. Hij wordt niet begeleid door zwarte, gekleurde of veegpieten, maar heeft vooral veel lol met de kinderen.

Clown Flapipos Sinterklaasshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Clown Flapipos Sinterklaasshow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Clown Flapipos Sinterklaasshow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Clown Flapipos Sinterklaasshow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Clown Flapipos Sinterklaasshow boeken

Wilt u Clown Flapipos Sinterklaasshow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Clown Flapipos Sinterklaasshow wilt inhuren.

Clown Flapipos Sinterklaasshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!