Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken?

clown snorre en de verdwenen pepernoten boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten

Clown Snorre & de verdwenen Pepernoten!? Sinterklaas Voorprogramma voor op uw bedrijf om de kinderen en ouders vast in de stemming te brengen met een leuk, lekker, gek kinderprogramma vol enthousiasme live begeleid op gitaar. Deze interactieve voorstelling zorgt ervoor dat de kinderen vol enthousiasme klaar staan om al zingend Sinterklaas en zijn Pieten binnen te halen.

Met o.a.:
• Uit volle borst Sinterklaas liedjes meezingen
• Waar is Spionpiet?
• Grote Flapschoen schoencadeaus
• Sinterklaas liedjes raden
• Vurig strooigoed toveren
• En tot slot het spannende Snorre Sinterklaas Alarm!

Boekingen Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten

Kortom een lekker, leuk en gek muzikaal kinderprogramma met goochel & clownerie acts. Vol enthousiasme live begeleid op gitaar door Clown Snorre! Clown Snorre heeft ca. 10 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het optreden voor grote groepen kinderen van 3-12 jaar en hun ouders. Hij beschikt over een professionele geluidsinstallatie, ruim voldoende voor groepen tot ca. 500 kinderen.

Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken

Wilt u Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten wilt inhuren.

Clown Snorre en de verdwenen Pepernoten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!