De Echte Sint boeken?

De-echte-Sint-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Echte Sint boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Echte Sint

Elk jaar weer zorgen wij er voor dat kinderen én hun ouders oog in oog komen te staan met de échte Sint! Mocht u Sinterklaas dit jaar persoonlijk willen verwelkomen, de Sint en zijn pieten maken uw Sinterklaasdromen meer dan waar!

De Echte Sint werkte de afgelopen jaren, aan diverse produkties en evenementen mee, zoals de Sinterklaas-intochten in Barneveld, "Het Sinterklaas Kids Festival", twee edities van de "Jumbofestatie" in de Brabanthallen Den Bosch (met ondermeer Michel van Grinsven en Anatevka Bos), twee edities van "Het Pepernoten Festival" in het Beursgebouw Eindhoven, "Het Grote Sinterklaas Festijn" in het World Fashion Centre Amsterdam met Irene Moors en Coole Piet, presenteerde samen met Hakim van Sesamstraat "Het Grote Duracell Speelgoedonderzoek" in het Nemo Science Center Amsterdam, en was te zien in de acht grote "Dolfijne Sint Shows" in het Dolfinarium Harderwijk.

Boekingen De Echte Sint

Daarnaast in de november- en decembermaanden te horen op Radio 538, V-Radio en Juize FM met talloze Sinterklaas-interviews.

De Echte Sint boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Echte Sint bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Echte Sint , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Echte Sint in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Echte Sint boeken

Wilt u De Echte Sint boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Echte Sint wilt inhuren.

De Echte Sint boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!