De Limburgse ToppersJ

de limburgse toppersj boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Limburgse ToppersJ boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Limburgse ToppersJ

De Limburgse ToppersJ zijn Jef Verheijde, Johnny-G en Roy Willems. Allen zijn ze al jaren actief in de Limburgse muziekwereld. Jef met zijn nostalgische klanken, John met Alpenrock en Roy met zijn zomerse opzwepende muziek.

Samen gekomen in 2007, eerste optreden in 2008 met als resultaat overvolle agenda's. De Limburgse ToppersJ treden op met veel energie en plezier, zelfs met elkaar kunnen deze ToppersJ het heel goed vinden. En daarom kan voorkomen dat ze op de bühne even de lach niet meer kunnen inhouden. Buiten hun eigen solo nummers kun je van alles verwachten, zoals:

Boekingen De Limburgse ToppersJ

- De Toppersmedley van Froger, Joling en Gordon;
- En de Limburgse versie van over de top
- Ezzebleef medley
- Village People medley
- Disco medley
- Amsterdam medley
- Kroegen medley

En nog veel meer waarvan (bijna) iedereen de tekst wel van kent.

Kom in de stemming

De Limburgse ToppersJ

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Limburgse ToppersJ bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Limburgse ToppersJ, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Limburgse ToppersJ in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Limburgse ToppersJ boeken

Wilt u De Limburgse ToppersJ boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Limburgse ToppersJ wilt inhuren.

De Limburgse ToppersJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!