Piano Piraten boeken?

piano piraten boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

De Piano-Piraten boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Piano-Piraten

De Piano-Piraten show is perfect voor bijvoorbeeld een Hollandse Hit Party/Piratenfestijn waarbij de pianoshow de rode draad is van het evenement, met tussendoor optredens van artiesten. Een geweldige combinatie omdat u de hele avond verzekerd bent van professioneel live-entertainment en de gezellige ambiance optimaal blijft.
Ook in een feesttent, braderie of een pleinfeest komt deze show bijzonder goed tot zijn recht.

Boekingen Piano Piraten

Diegene die onze pianisten/entertainers al aan het werk hebben gezien, weten dat zij als geen ander de tent op z'n kop kunnen zetten. De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is te merken tijdens de optredens. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, … het gaat bijna als vanzelf. En ondanks dat het 'maar' twee piano's zijn, klinkt het wèl als een volwaardige band, terwijl alles toch live gespeeld en gezongen wordt. En dat zonder midi files of orkestbanden.

Het gekozen repertoire van de Piano-Piraten varieert van Hazes, Frans Duyts, Nick & Simon, Jan Smit, Rene Schuurmans, en vele oude NL meezingers, tot aan de laatste Nederlandstalige top40 hits, Drukwerk, De Dijk, Bløf, Surrender, WC-Experience, Rowen Hèze, Apres Ski hits, en af en toe een zijsprongetje naar wat Engelstalige feestklappers.

Als extra (gratis) service kunnen wij eventueel voor de tape-act artiesten het geluid verzorgen. Wij maken het u als organisator zo gemakkelijk mogelijk.

Kom in de stemming

Piano Piraten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Piano-Piraten bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Piano-Piraten, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Piano-Piraten in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Piano-Piraten boeken

Wilt u De Piano-Piraten boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Piano-Piraten wilt inhuren.

De Piano-Piraten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!