De Sinterklaas Muziek Machine boeken?

de sinterklaas muziek machine boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

De Sinterklaas Muziek Machine boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Sinterklaas Muziek Machine

Ben je opzoek naar een (S)interactieve opwarm show voordat de sint komt met veel fun, vrolijke muziek, energie en spektakel? Kies van voor dit geweldig leuke programma - De Sinterklaas Muziek Machine.

Vandaag is de grote dag, het Sinterklaas feest kan bijna beginnen. De laatste slingers worden opgehangen en de kinderen zitten er klaar voor. Enthousiaste DJ Rik stelt de kids voor aan mascotte Binkie de Beer. Alles lijkt perfect geregeld te zijn.

Maar als Binkie per ongeluk aan het verkeerde knopje zit van de muziekmachine dan begint het echt spannend te worden. Zouden Rik en Binkie samen met de kids er voor kunnen zorgen dat de sinterklaas muziek weer terug komt in de machine...?

Boekingen De Sinterklaas Muziek Machine

Door middel van een leuke verhaallijn in een theatrale setting wordt er een avontuur beleefd wat de kids niet snel meer zouden vergeten. Deze (S)interactieve sinterklaasshow is voor alle leeftijden en ene prima warming up show om de kids te enthousiasmeren voordat de Sint komt.

De show wordt gepresenteerd door een ervaren presentator/acteur met ervaring bij o.a. Center Parcs. De mascotte acteur is een ervaren speler met veel ervaring bij kids shows door heel het land o.a. het Zandkasteel. Kortom een leuke unieke ervaring op uw locatie!

De Sinterklaas Muziek Machine boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Sinterklaas Muziek Machine bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Sinterklaas Muziek Machine, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Sinterklaas Muziek Machine in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Sinterklaas Muziek Machine boeken

Wilt u De Sinterklaas Muziek Machine boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Sinterklaas Muziek Machine wilt inhuren.

De Sinterklaas Muziek Machine boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!