De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander boeken?

De-Sinterklaas-Pre-Party-met-Martine-en-Alexander-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Sinterklaas Pre Party

Tijdens de Sinterklaas Pre Party beleven Martine en Alexander samen met de kinderen een spannend verhaal boordevol liedjes, spelletjes, humor en heerlijke interactie.

Als de ‘Personal Assistants’ van Sinterklaas lopen Martine en Alexander voor het bezoek van Sinterklaas tegen een probleem aan. Wie kan ze helpen? Komt het nog wel goed met alle cadeaus? En waarom zijn ze zo zenuwachtig? Allemaal vragen die beantwoord worden in deze hilarische show.

Dit energieke duo neemt zowel kinderen als de ouders mee in een onvergetelijke belevenis waar nog lang over nagesproken zal worden!

Boekingen De Sinterklaas Pre Party

Martine (bekend van radio en tv) en Alexander (bekend van theater en stemacteur) nemen hun jarenlange ervaring mee in deze Sinterklaasshow. Ze hebben een ongekende magie en energie en weten zelfs zonder bijkomst van pieten en de Goedheiligman kinderen een volwaardige Sintbeleving te bezorgen. De Sinterklaas Pre Party is een show die volgens de geldende Corona richtlijnen gespeeld wordt. Kostelijk vermaak van 60 minuten inclusief spelletjes, liedjes en het eventueel verwelkomen van Sinterklaas. In overleg is deze show te personaliseren met een eigen verhaallijn.

De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander boeken

Wilt u De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander wilt inhuren.

De Sinterklaas Pre Party met Martine en Alexander boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!