De SinterStreamShow boeken?

Sinter-Stream-Show-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

De SinterStreamShow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Rechtstreeks vanuit de SinterStreamStudio presenteren de kinderhelden Titus & Fien het interactieve en unieke bedrijfsfeest voor alle medewerkers en hun kinderen! Wij gaan een Sinterklaasshow streamen naar bedrijven voor hun personeel. En dat is natuurlijk wel een heel goede optie, waarbij we volgens alle maatregelen werken: de mensen hoeven niet te reizen, zitten lekker met het gezin op de bank en genieten toch enorm van een show. Deze uitzending/show maken we heel persoonlijk, het logo van het bedrijf is in beeld, en we vragen vooraf inside info over de kinderen en medewerkers om het echt hùn Sinterklaasevent te maken.

 • Optredens van de populaire Party Pieten!
 • Knutselpiet gaat met de kinderen aan de knutsel!
 • De grote Sinterklaasquiz waarbij iedereen thuis kan meespelen!
 • Natuurlijk Sinterklaas waaraan je al je vragen kan stellen in het Sinterview!
 • Ingestuurde informatie wordt verwerkt in de show!
 • Uw bedrijfslogo wordt verwerkt in de leader van de show!

Voor de 45 minuten durende show is het zelfs mogelijk een SinterStreamShow pakket vooraf te laten bezorgen bij de kinderen met daarin snoepgoed, een SinterStreamShow Doeboek en Sinterklaasversiering voor in huis. Boek nu de perfecte tijd voor de SinterStreamShow zodat zelfs dit jaar Sinterklaas uw bedrijf niet overslaat.

De SinterStreamShow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De SinterStreamShow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De SinterStreamShow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De SinterStreamShow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De SinterStreamShow boeken

Wilt u De SinterStreamShow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De SinterStreamShow wilt inhuren.

De SinterStreamShow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!