De Sprookjesstronk boeken?

de sprookjesstronk boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Sprookjesstronk boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Sprookjesstronk

Duizenden jaren stond hij daar... de Sprookjesstronk. Zijn bladerdak hoog in het zachte wolkendek, en de wortels diep in het zuigend veen. De Sprookjesstronk sluipt weg uit de nevel. Hij wil ook weleens de warme zonnestralen op zijn bastje voelen!

Kijk daar, hoog op die tak! Twee groene oogjes, een mossig vachtje... Wie lift daar stiekem mee? Grubby het boomdraakje! Hij vindt het heerlijk onder zijn kinnetje gekriebeld te worden. Maar soms kan Grubby erg ondeugend zijn!

Boekingen De Sprookjesstronk

Ze zijn al tijden de beste vrienden. Samen op avontuur! Kijk niet vreemd op als je ze op je pad vindt. En je besprenkeld wordt met 'Takke Toverregen'! Deze 2.70 meter hoge steltloopact is betoverend voor jong en oud! Kinderen vinden het geweldig onder de Sprookjesstronk door te lopen en wanen zich in een sprookje! Durft u nog in sprookjes te geloven?

De Sprookjesstronk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Sprookjesstronk bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Sprookjesstronk, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Sprookjesstronk in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Sprookjesstronk boeken

Wilt u De Sprookjesstronk boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Sprookjesstronk wilt inhuren.

De Sprookjesstronk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!