Dennis Schouten boeken?

Dennis-Schouten-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Dennis Schouten boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dennis Schouten

Dennis Schouten werd in 2016 ontdekt door Powned nadat hij het inmiddels legendarische interview met de ‘Radio Zendamateur’ online zette op z’n eigen youtube-kanaal ‘Geen Commentaar’. Zijn spraakmakende video’s veroverde in no-time het internet en Eva Jinek noemde hem destijds ‘De Koning van het Straatinterview’.

Powned

Dennis tekende een vast contract bij Powned en maakte naast zijn dagelijkse werk voor die omroep de webserie ‘Dennis in Albufissa’ waarvoor hij bijzonder genoeg zelf de financiering verzorgde.

Tijdens zijn samenwerking met Powned was Dennis ook actief als verslaggever voor het televisie- en radioprogramma Veronica Inside van zijn goede vriend Wilfred Genee. In 2020 ontving Veronica Inside de Gouden Radioring mede door de uitvoerige onlinecampagne van Schouten. Zo nam hij samen met Genee ter promotie van die campagne het nummer Jij krijgt die ring niet van mij cadeau op.

Boekingen Dennis Schouten

Toen de radiovariant van Veronica Inside naar de ochtend verhuisde, verhuisde Dennis mee. Momenteel is hij twee keer in de week ’s morgensvroeg te horen als hij BN-ers opzoekt en de befaamde Veronica Inside badjas overhandigd.

Naast zijn televisiewerk heeft Schouten zich het laatste jaar online snel ontwikkeld. In oktober 2019 startte hij op het online platform van Powned de serie ‘Onrecht’ waarin hij samen met zijn goede vriend Bram Krikke slachtoffers van onrecht ging helpen.

Roddelpraat

In maart 2020 startte Dennis de Youtube-serie ‘Roddelpraat’ samen met oud politicus Jan Roos die wekelijks met groot succes (gemiddeld 100.000 views per week) te zien is op het platform NieuwNieuws. Hij tekende daar een contract als creatief directeur maar is ook zelf als verslaggever te zien met content op het NieuwNiews youtube-kanaal.

In december 2020 heeft Dennis definitief afscheid genomen bij Powned na daar vier jaar te hebben gewerkt. Het is tijd om z’n vleugels uit te slaan en zich verder te ontwikkelen. Achter de schermen wordt er gewerkt aan verschillende formats en binnenkort verschijnt er wederom een nieuwe youtube-serie.

Bevlogen journalist

Dennis is een bevlogen journalist met het hart op de tong. Zijn zo kenmerkende manier van interviewen, zijn accent, zijn volhardendheid en zijn jonge leeftijd maken hem tot de nieuwe generatie mediamakers die opvallen.

Kom in de stemming

Dennis Schouten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dennis Schouten bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dennis Schouten, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dennis Schouten in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dennis Schouten boeken

Wilt u Dennis Schouten boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dennis Schouten wilt inhuren.

Dennis Schouten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!