Die Fetzig’n aus dem Zillertal boeken?

die fetzign aus dem zillertal boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Die Fetzign aus dem Zillertal boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

De Fetzig’n … hun naam zegt het al! Waar ze ook spelen, de sfeer is gek!

Biografie Die Fetzig'n aus dem Zillertal

Tv-optredens in de "Musikantenstadl", "Always on Sundays" op "When the music plays summer and winter open air", "Schlager fun with Andy Borg", "At home in Austria" ondertussen bekend tot ver buiten hun thuisland, meng het sympathieke Zillertaler de populaire muziekscene. In 2019 waren de 3 muzikanten zelfs 6 weken lang vertegenwoordigd in de Oostenrijkse albumcharts met hun album "Summit Meeting".

Geen wonder, want je bent muzikaal geboren. En de muziek begeleidt haar al op jonge leeftijd. "Met een handvol musi" in hun bagage zijn ze sindsdien onderweg en kunnen ze "doorgaan tot het schroot fliag". De Fetzig'n maken sinds 2009 muziek in Duitstalige landen. In 2019 viert de band haar 10-jarig jubileum en presenteert nu haar officiële jubileumalbum.

Georg Spitaler

Georg Spitaler (zang, Stiermarkse mondharmonica, gitaar) is de oudste zoon van Gerhard Spitaler van de legendarische Zellberg Buam. Op 10-jarige leeftijd stond hij op het podium met zijn vader en ooms bij een van de meest bijzondere gebeurtenissen in de tv-geschiedenis - in het Musikantenstadl in Beijing. Jarenlang was hij een integraal onderdeel van talloze optredens van de Zellberg Buam, zelfs als hij vandaag succesvol is met zijn eigen formatie, is er vaak de mogelijkheid om de Zellberg Buam en de Fetzig’n samen te ervaren.

Daniel Gruber

Daniel Gruber (zang, bas, gitaar, viool, Stiermarkse mondharmonica, keyboard) is het "muzikale Zwitserse mes" van de groep. Hij was al op 9-jarige leeftijd met zijn broer Marc als de "Gruber Buam" (Marc was ook tot eind 2015 lid van Fetzig'n). Hij werkt als producer, arrangeur en componist in zijn eigen studio en zorgt met zijn speciale knowhow voor het onmiskenbare geluid van de Fetzig'n.

Michael Spitaler

Michael Spitaler (zang, gitaar, elektrische bas) is de jongste zoon van Gerhard Spitaler van de legendarische Zellberg Buam. Michael leerde op 8-jarige leeftijd gitaar spelen, later ook elektrische bas en contrabas. Hij speelt al sinds zijn kindertijd met Georg. Of het nu gaat om housemuziek in de Zellberg Stüberl of bij de Fetzig’n; Michael is praktisch opgegroeid met de muziek en zijn enthousiasme is een geweldige aanvulling op het onmiskenbare geluid van de Fetzig'n.

Samen vormen de vrienden de "Die Fetzig’n" formatie, die vanaf de eerste minuut gewoon de muzikale vaardigheid laat zien, maar vooral het plezier van traditionele en moderne volksmuziek en hits bij elk optreden! "Echt authentiek, groovy brutaal" - met een authenticiteit die je niet kunt leren of kopen, maar op zijn best "erft" toen je geboren werd in de "Vallei van 1000 liedjes".

Kom in de stemming

Die Fetzig’n aus dem Zillertal boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Die Fetzign aus dem Zillertal bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Die Fetzign aus dem Zillertal, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Die Fetzign aus dem Zillertal in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Die Fetzign aus dem Zillertal boeken

Wilt u Die Fetzign aus dem Zillertal boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Die Fetzign aus dem Zillertal wilt inhuren.

Die Fetzign aus dem Zillertal boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!