Die Tolle Leute boeken?

die tolle leute boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Die Tolle Leute boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Die Tolle Leute

Die Tolle Leute is al jarenlang een veel gevraagde en populaire feestact voor Oktoberfesten, feesttenten, dancings, dorpsfeesten, festivals en de après-ski. Van Wuppertal tot aan Westendorf en van Bamburg tot aan Mallorca, overal waar Die Tolle Leute komen gaat het dak eraf. Vele bekende Duitse (schlager) hits zullen de revue passeren zodra dieze Manschaften op uw feest 'Los' gaan! Van Festival der Liebe tot Wunderbar, van Viva Colonia tot Cowboy und Indianer, alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Gegarandeerd een volle dansvloer!

Die Tolle Leute en hun overdosis enthousiasme gecombineerd met heel veel interactie met het publiek zorgen iedere keer weer voor een geweldig feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Een van de leukste exportproducten van Duitsland op muzikaal gebied.

Boekingen Die Tolle Leute

Een optreden van Die Tolle Leute duurt 30 minuten en is bij uitstek geschikt v oor dancing, feesttent, festival, buurt- of dorpsfeest, personeels- of bedrijfsfeest und nicht zu vergessen beim Après-ski!

Kom in de stemming

Die Tolle Leute boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Die Tolle Leute bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Die Tolle Leute, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Die Tolle Leute in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Die Tolle Leute boeken

Wilt u Die Tolle Leute boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Die Tolle Leute wilt inhuren.

Die Tolle Leute boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!