Dj Fred Roulette boeken?

Dj-Fred-Roulette-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Fred Roulette boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Fred Roulette

DJ FRED ROULETTE draait als een malle!En dat bedoelen we letterlijk- en figuurlijk!Het enorme roulette-wiel vol muziekstijlen bepaalt het muzikale lot van de avond. Wordt het meezingen, of hakken, guilty pleasures of gitaren?Of komen er nog veel gekkere keuzes uit de goed gevulde platenkoffer van Fred Roulette?Opzwepend, spannend en muzikaal totaal onverantwoord.Samen met zijn assistente draait Fred je de avond door.Rien ne va plus…. en drrrrraaien maarrrr.

Boekingen Dj Fred Roulette

Een knallende 2 uur durende show met de interactieve DJ Fred Roulette. Aan de hand van zijn roulette-wiel kiest hij de muziekstijlen die aan bod komen. Natuurlijk worden er de nodige passende gifts en gadgets uitgedeeld, zoals lichtstaven, opblaas-instrumenten en andere sfeerverhogende givaways.De charmante assistente Nikita ondersteunt de DJ en verricht alle nodige hand en spandiensten, zoals draaien aan het wiel, giveaways uitdelen, en functioneel mooi zijn 😉Het Roulette-Wiel betaalt de muziekkeuze:Op basis van de ‘gedraaide’ muziekstijl, verrast Fred Roulette je met een blok van ca 10 minuten klappers uit dit genre.

Kom in de stemming

Dj Fred Roulette boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Fred Roulette bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Fred Roulette, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Fred Roulette in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Fred Roulette boeken

Wilt u Dj Fred Roulette boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Fred Roulette wilt inhuren.

Dj Fred Roulette boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!