DJ Piet en Show – Pietendisco boeken?

dj piet en show pietendisco boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

DJ Piet en Show - Pietendisco boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie DJ Piet en Show - Pietendisco

Wil je een swingend Sinterklaasfeest? Dan is de swingende Pietendisco zeker aan te raden. DJ Piet draait zijn meest hippe en bekende hits. De Pieten en kinderen zingen en dansen mee!

Boekingen DJ Piet en Show - Pietendisco

Maak er een compleet Sinterklaasfeest van!

 • Sinterklaas en 4 Pieten
 • Sint troon en Sint decoratie
 • DJ booth met TV, sfeervolle lichtshow met LED verlichting
 • goede professionele en warmklinkende geluidsset
 • op- en afbouw van de show en technicus
 • 90 minuten show, 45 minuten voorprogramma en 45 minuten ontmoet & begroet Sinterklaas

DJ Piet en Show – Pietendisco boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen DJ Piet en Show – Pietendisco bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met DJ Piet en Show – Pietendisco, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u DJ Piet en Show – Pietendisco in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

DJ Piet en Show – Pietendisco boeken

Wilt u DJ Piet en Show – Pietendisco boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u DJ Piet en Show – Pietendisco wilt inhuren.

DJ Piet en Show – Pietendisco boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!