Don Diablo boeken?

Don-Diablo-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Don Diablo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Don Diablo

Zijn naam gaat steeds vaker over de tong in danceminded Nederland en daarbuiten. Een 23-jarige DJ/producer uit het rustieke Drentse Coevorden is in sneltreinvaart bezig aan een opmars naar de wereldtop. Don Diablo is de naam en hij blijft, zoals wel vaker het geval is met nuchtere Nederlandse helden, zeer bescheiden onder al die aandacht.

Don Diablo werd geboren

Don Diablo werd geboren als Don Pepijn Schipper in Coevorden, een kleine stad vlakbij de Duitse grens in het oosten van het land. Daar woont hij nog steeds en hij voelt zich daar prima thuis. Hij heeft die rust van de provincie nodig om tot zichzelf te komen na de hectiek van de optredens in het weekend. Zijn artiestennaam is een overblijfsel uit zijn beginperiode toen beschouwden veel mensen de nieuwe muziek uit computers, ‘house’, als iets duivels (Diablo in het Spaans). En omdat de naam Schipper qua uitspraak niet echt lekker ligt in het buitenland waar zijn carrière eerder een vlucht kreeg dan in eigen land werd het Don Diablo.

Boekingen Don Diablo

De term ‘sneltreinvaart’ in de inleiding is overigens niet helemaal terecht want goed beschouwd doet Don Diablo al meer dan negen jaar lang zijn eigen ding en is zijn succes vandaag de dag meer een kwestie van doorzettingsvermogen dan dat het door een spectaculaire lancering van zijn carrière komt. In die negen jaar heeft hij meer dan 60 platen uitgebracht in uiteenlopende genres. Van trance tot chemical en van techno tot hardcore, Don Diablo is van vele markten thuis. Dat toont hij ook in zijn DJ-sets die zelden onder één noemer te vangen zijn. Achter de draaitafels heeft hij inmiddels een aardige reputatie opgebouwd met zijn eigenzinnige niet in een hokje te plaatsen draaistijl, naar eigen zeggen een fusie tussen techno, electro, trance & breaks. Vooral in Engeland loopt men met hem weg en hij draaide voor alle gerenommeerde organisaties in clubs en op festivals als Gatecrasher, Godskitchen, Creamfields, Ministry of Sound en Turnmills. In eigen land betrad Don Diablo eveneens de grote podia, te weten Dance Valley, Extrema Outdoor, Impulz, Lovefields en aankomende Innercity. Zijn boekingen voerden hem naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Australië maar zijn mooiste optreden tot dusver was toch wel Oud & Nieuw in het Millennium Dome te Londen. Don Diablo heeft dus al het nodige bereikt.

Definitief door te breken in eigen land

Nu is echter de tijd gekomen om definitief door te breken in eigen land. Afgelopen jaar stond hij al vrijwel overal en zijn boekingen zullen ongetwijfeld alleen maar toenemen nu eind mei 2004 zijn eerste album ‘TwoFaced’ is uitgekomen. Bij die doorbraak naar de top in eigen land zal zijn veelzijdigheid hem ongetwijfeld helpen. Hoeveel DJ’s kunnen zeggen dat ze ook muziek maken voor speelfilms en kindertoneelvoorstellingen, of hebben de muziek achter een commercial van Nike USA achter hun naam staan?

Uiterst creatief persoon

Hoe meer je te weten komt over Don Diablo, des te duidelijker wordt het dat je te maken hebt met een uiterst creatief persoon die ondanks zijn jonge leeftijd al erg volwassen is en heel goed weet wat hij wil. Voor alles merk je dat hij zich niet in een hokje laat stoppen. Zijn eerste eigen album is dan ook zo gevarieerd als het maar kan. Van electro en breaks en zelfs pop en rock, met tal van samenwerkingen met artiesten en tv-persoonlijkheden. Zelfs een Amerikaanse televisiedominee heeft zijn medewerking verleend! Hij is er al bijna drie jaar mee bezig en met de afronding ervan sluit hij een belangrijke periode in zijn leven af.

Ambitieuze toekomstplannen

Don Diablo is nooit tevreden, wil altijd meer en beter als het aankomt op het maken van muziek. Op zijn eigen label Refuel Records brengt hij ook tracks uit van bekend en onbekend talent en hij wil zich na de release van ‘TwoFaced’ wat meer op de ontwikkeling van het label richten. Zoals hij ook op het gebied van muziekproducties voor film, televisie en theater ambitieuze toekomstplannen heeft. Zelfs een live-act zit in de planning voor de komende jaren.

Wie is Don Diablo?

Tot zover de feitelijke achtergrondinformatie. Hoog tijd om Don Diablo zelf eens onder de loep te nemen. Want met wie hebben we eigenlijk te maken? Wat voor een persoon zit er in de studio? Hoe kan je die jonge DJ die al zo veel bereikt heeft achter de draaitafels het beste omschrijven? Zelf vat hij zijn persoonlijkheid in vijf woorden samen. Don Diablo: “Ik ben eenperfectionistische (het is nooit goed en het kan altijd beter!),emotionele (ik kan enorm geraakt worden door een paar woorden, eenbeeld of een muziekstuk), idealistische (ik word door de mensen om mij heen wel eens vergeleken met Moby vanwege mijn manier van leven), vooruitstrevende (ik wil graag nieuwe, onbekende terreinen verkennen en niet te lang stil blijven staan bij dingen die ik reeds gedaan heb) eigenheimer(af en toe leef ik in een zelfgecreëerde wereld die soms misschien een beetje teveel afwijkt van de bestaande wereld)”.

Komende jaren veel van gaan zien

Maar dan wel een eigenheimer die zijn inspiratie uit het leven, de liefde, gesprekken met mensen, films en goede muziek van collega’s haalt en dus wel degelijk de invloeden van buitenaf op zijn wereld serieus neemt. Een veelzijdige eigenheimer waar we de komende jaren veel van gaan zien en horen!

Kom in de stemming

Don Diablo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Don Diablo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Don Diablo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Don Diablo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Don Diablo boeken

Wilt u Don Diablo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Don Diablo wilt inhuren.

Don Diablo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!