Dutch Diva’s boeken?

dutch divas boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dutch Diva boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dutch Diva's

Twee fantastische zangeressen besloten in het voorjaar van 2000 om hun krachten te bundelen. De Dutch Diva's waren geboren.

Marga Bult en Maggie McNeal bogen samen op een ongekend lange ervaring, waaronder zes keer deelname aan het Euro Songfestival, en dat is te merken ook! Hun spetterende show is samengesteld uit gekend wereldrepertoire en eigen stukken, overgoten met een hedendaagse muzikale saus, die gecreëerd werd door top arrangeurs, musici en producers.

Uniek is dat Marga en Sjoukje samen meer dan 50 hitnoteringen hebben gehad en dat hun entertainment ervaring schier eindeloos is. Solistisch maar ook frondladies bij Babe en Mouth & McNeal hebben zij all over the world concerten gegeven en shows verzorgt. Samen ontvingen de Divas in de loop der jaren meer dan 30 nationale en internationale onderscheidingen, getuigschriften en awards. Zij stonden met de groten der aarde op het toneel waaronder Julio Iglesias, Michael Jackson, Rod Steward, Shirley Bassey, Joe Cocker, Bette Middler, Sammy Davis jr., The Backstreet Boys, Jean "Toets" Tielemans, Johnny Logan, Gloria Estefan, Gilbert Becaud en Ed Sullivan.

Boekingen Dutch Diva's

Als de Diva's optreden dan verandert er iets in de zaal. De aandacht wordt vanaf de eerste minuut gegrepen en niet meer losgelaten totdat 'the party' over is. Door hun unieke samenwerking zijn de dames trendsetters en dat schept verplichtingen. Sjoukje en Marga voldoen, avond aan aovnd aan die verplichting en maken de verwachtingen, van welk publiek en in welke ambiance dan ook, altijd weer voor meer dan 100% waar!

Een lange lijst van sympathie betuigingen van opdrachtgevers is daar het plezierige en door de Diva's zeer gewaardeerde bewijs van.

Kom in de stemming

Dutch Diva’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dutch Diva bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dutch Diva, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dutch Diva in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dutch Diva boeken

Wilt u Dutch Diva boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dutch Diva wilt inhuren.

Dutch Diva boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!