Frank Anthony ft. Calling Elvis boeken?

frank anthony calling elvis boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 of 1 x 90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. backline, excl. techniek / licht / geluid

Frank Anthony ft. Calling Elvis boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Frank Anthony ft. Calling Elvis

“INSPIRED BY THE KING” is de titel van het thema waarmee Frank Anthony al meer dan 30 jaar met groot succes de nationale en internationale podia betreedt. Als sound- en look-a-like verscheen de Nederlandse Elvis in verschillende televisieprogramma’s bij o.a. Ivo Niehe, Catherine (RTL 4), Ushi & Van Dijk (SBS 6) en diverse keren in de televisiecommercials van Holland Casino.

Frank Anthony is de énige Elvis-imitator wereldwijd die met Junkie XL de hitsingle ‘A Little Less Concersation’ in 2002 ten gehore bracht in het radioprogramma Stenders Vroeg (3FM).

Uitnodiging van concerten

Naar aanleiding van de 25e sterfdag van The King op 16 augustus 2002, werd een speciaal herinneringsconcert gegeven tijdens het LOWLANDS festival. Voorafgaand aan zijn theatertour langs meer dan twintig Nederlandse theaters in 2003 en 2004, ontving Frank Anthony wederom een uitnodiging om een concert te geven op het prestigieuze LOWLANDS festival in 2003. Diverse festivals kwamen spoedig met uitnodigingen zoals DAUWPOP 2005, PAASPOP 2006 en NIJMEEGSE VIERDAAGSE FEESTEN 2006/2009.

Ter viering van ‘Elvis 35th Anniversary’ in 2008 werd Frank Anthony gevraagd voor een ALOHA FROM HAWAII – 1973 concert in de sfeervolle Maaspoorthal in Den Bosch met een orkest bestaande uit 50 musici.

Boekingen Frank Anthony ft. Calling Elvis

Frank Anthony is een populaire artiest binnen het BN-ers circuit. Naast concerten met Trijntje Oosterhuis en Roel van Velzen deed hij zijn performance op de bruiloft van Reinout Oerlemans en Danielle Overgaag.

Ook in het buitenland, waaronder de Verenigde Staten, Thailand, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië heeft Frank Anthony meer aan populariteit gewonnen door zijn ‘outstanding performances’.

Kom in de stemming

Frank Anthony ft. Calling Elvis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Frank Anthony ft. Calling Elvis bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Frank Anthony ft. Calling Elvis, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Frank Anthony ft. Calling Elvis in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Frank Anthony ft. Calling Elvis boeken

Wilt u Frank Anthony ft. Calling Elvis boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Frank Anthony ft. Calling Elvis wilt inhuren.

Frank Anthony ft. Calling Elvis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!