Frank den Hollander en Alina Kiers boeken?

frank den hollander en alina kiers boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 10 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Frank den Hollander en Alina Kiers

Deze twee leden van de in het Noorden van Nederland wereldberoemde cabaretgroep 'De Bende van Baflo Bill' hebben de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als zeer goed op elkaar ingespeeld duo. Dat elke bijeenkomst net dat beetje meerwaarde kan geven. Dat ervoor zorgt dat de deelnemers nog jaren over die gebeurtenis spreken!

Alina Kiers en Frank den Hollander spelen al sinds 1987 samen. In dat jaar waren ze het directeursechtpaar van Circus Sjaak Spier, de succesvolle voorstelling van het varende gezelschap Theater te Water. Een jaar later begonnen ze samen met Peter de Haan het succesvolle trio De Bende van Baflo Bill, dat tot en met hun laatste voorstelling van hun laatste programma (juni '98) overal in het Noorden van het land 10 jaar lang overvolle (schouwburg)zalen trok.

Alina Kiers

Alina Kiers was als actrice betrokken bij een groot aantal professionele theater- en TV-produkties. Zij presenteert wekelijks een radioprogramma bij Radio Noord, doet ad-hoc TV-werk en verzorgt ook de presentatie van bedrijfsavonden, festivals etc.

Frank den Hollander

Frank den ollander begon zijn cabaretcarrière 20 jaar geleden in het duo Rooie Rinus & Pé Daalemmer. Nu presenteert hij wekelijks een programma op TV-Noord, schrijft colums, presenteert avonden en treedt natuurlijk op met Alina Kiers, met wie hij sinds enkele jaren korte, humoristische acts brengt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, zoals:

…een congres, dat na de zoveelste monotome voordracht, dreigt in te dutten…
…een symposium dat snakt naar een opfrisser…
…een openingshandeling die maar niet leuk wil worden…
…een bruiloft waar niks gebeurt..

Kom in de stemming

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Frank den Hollander en Alina Kiers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Frank den Hollander en Alina Kiers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Frank den Hollander en Alina Kiers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken

Wilt u Frank den Hollander en Alina Kiers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Frank den Hollander en Alina Kiers wilt inhuren.

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!