Franky Rizardo boeken?

Franky-Rizardo-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Franky Rizardo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Franky Rizardo

Jong en getalenteerde deejay / producer Franky Rizardo is al een bekende naam in de internationale dance-scene. Zijn tracks worden al uitgebracht op labels als Fame Recordings, Funktion Recordings (Chicago) en Spinnin 'Records!

Commercial voor Samsung

Zijn tracks worden volledig ondersteund door alle grote spelers in de scene zoals Mark Knight, Fedde le Grand en Erick E. Een van zijn tracks "Funky Noise" uitgebracht op Fame Recordings heeft een # 2 plek bereikt in de Belgische dance charts, is op volledige steun van alle radiostations en hoge noteringen in alle internationale dance charts. De track wordt nu gebruikt in een commercial voor Samsung!

Boekingen Franky Rizardo

Franky Rizardo speelt in alle grote clubs door heel Nederland. Als eigenaar en oprichter van zijn eigen label Rizardo Records ziet de toekomst er rooskleurig uit. Het Rizardo-geluid zal binnenkort door je luidsprekers klinken …

Kom in de stemming

Franky Rizardo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Franky Rizardo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Franky Rizardo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Franky Rizardo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Franky Rizardo boeken

Wilt u Franky Rizardo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Franky Rizardo wilt inhuren.

Franky Rizardo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!