Freddy Marcus boeken?

freddy marcus boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Freddy Marcus boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Freddy Marcus

Freddy Marcus lijkt zo uit het beroemde 70ér jaren Schlagerfestival van Harry Thomas weggelopen te zijn. Deze sympathieke Duitser, met zijn ontwapenende lach. Hij neemt u mee op 'eine Sehnsuchtreise' naar de tijd van de gouden Schlagers. Ein Festival Der Liebe, Rote Rosen, Rosamunde, Fiesta Mexicana, Teure Heimat, Du, noem maar op.. Ze komen allemaal voorbij!

Wie onze Freddy Marcus hoort, voelt zich weer helemaal jong en verliefd.. Duur van de act? (ruim) een half uur. Freddy Marcus is een muzikale creatie van zanger/entertainer Reginald Peene, één van Zeelands topartiesten.

Reginald timmert al diverse jaren aan de muzikale weg en is een graag geziene gast op menig feest. Zowel regionaal als landelijk heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Zo was hij bijvoorbeeld de afgelopen jaren het muzikale gezicht in Nederland van het bekende zuid Duitse biermerk Erdinger. Hij zingt dan ook graag in het Duits, of het nu als foute skileraar is of als charmante Schlagerzanger. Als jongetje werd bij hem thuis veel naar de bekende Duitstalige muziekprogramma's gekeken op ARD en ZDF, dus Reginald kreeg de liefde voor het Duitse levenslied met de paplepel ingegoten en beschikt over een prima kennis van de muziek en artiesten uit die tijd.

Boekingen Freddy Marcus

Nu de Duitse Schlager aan een voorzichte revival bezig is en de Oktoberfeesten Nederland veroveren, heeft Reginald de kans gegrepen om dit keer zelf zo'n 'Duitse artiest' te zijn. Behalve over een uitstekende stem beschikt Reginald ook over het vermogen om het publiek volledig naar zijn hand te zetten.

Zang en entertainment zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonde. Prettige bijkomstigheid voor deze act als dat Reginald qua oorsprong voor een kwart Duits is en dus vloeiend Duits spreekt, waardoor de act, weliswaar met een knipoog, dusdanig "echt" overkomt dat mensen na afloop hem steevast in het Duits aanspreken. Kortom, Freddy Marcus brengt u melancholie en feest inéén!

Kom in de stemming

Freddy Marcus boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Freddy Marcus bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Freddy Marcus, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Freddy Marcus in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Freddy Marcus boeken

Wilt u Freddy Marcus boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Freddy Marcus wilt inhuren.

Freddy Marcus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!