Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken?

gerritje grijpgraag en de beesten zwarte piet boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet

Gerritje Grijpgraag heeft een onschuldige, gezellige drang om naar alles te grijpen. Hij kijkt in tassen. Hij duwt zijn kop in winkelmandjes. Met zijn vrolijke, onschuldige uitstraling weet hij ook de kleintjes voor zich te winnen.Maar soms wint zijn onweerstaanbare nieuwsgierigheid het van zijn onschuld. Het kost Beesten Piet dan heel veel moeite Gerritje weer te temmen. Gerritje en de Beesten Piet vormen een bijzondere attractie.

Harrie de Haan beschikt over een boeren nieuwsgierigheid. Hij wil gewoon weten wat iedereen gekocht heeft en maakt graag tassen open. Maar hij blijft altijd heel beleefd. Het winkelende publiek stelt het duo Harrie & Bennie de Boeren Piet bijzonder op prijs.

Boekingen Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet

Afhankelijk van de drukte op de boerderij, kan Bennie de Boeren Piet ook zijn vrouw Bertha de Boeren Piet sturen.

Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken

Wilt u Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet wilt inhuren.

Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!