Henkie boeken?

henkie boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 400 personen

Henkie boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Henkie

Henkie, een grote persoonlijkheid uit het zonnige en de ander dag regenachtige Elst. Henkie, een zakenman van formaat, die graag terugdenkt aan de tijden dat hij probeerde een fietsenhandel op te bouwen in het grote Texas. Maar ja, zoals te verwachten was kon de Texaner geen afstand doen van zijn paard. De reis ging verder, in Tokio kwam hij met zijn eigen fietsmerk op de markt; 'DE HENKIETENKIE', een oerdegelijke fiets. Maar ook dit verhaal lukte niet helemaal. Nu, terug in Elst, na een drukke werkdag, waar hij de gehele dag in een auto zit, geniet hij van zijn hobby namelijk: FIETSEN KIJKEN. Zittend op een bankje in het centrum van de stad geniet Henkie van het ratelende geluid van voorbijkomende fietsers. De loszittende steentjes in het wegdek vormen samen met de loszittende delen aan de fietsen het eenmalige geluid waar Henkie zo ontzettend van kan genieten. Bij deze hobby kan het gebeuren dat er persoonlijke contacten ontstaan. Het bleef niet alleen bij het voorbij fietsen, er ontstonden persoonlijke intensieve gesprekken.

Boekingen Henkie

Wie kent het niet, de praatjes over het weer en nog meer van zulke diepgaande thema's. Een van die persoonlijke contacten is Piet, Piet is de man die de fiets van de vader van Henkie heeft gekocht, nadat hij deze bij de plaatselijke fietsenmaker te koop had aangeboden en het besluit nam om zijn oude fiets in te ruilen voor een sportieve scooter. Zo bleef het voor Henkie toch nog mogelijk om van de oude fiets te genieten. Maar ook met een oude fiets is het een keer afgelopen, steeds meer delen gingen verloren op de hobbelige weg in Elst. Zittend op zijn bankje besloot Henkie om over al deze verloren onderdelen een lied te maken. Het grootste probleem was om een passende band van hoogste kwaliteit te vinden, die ook in staat zou

Lief Klein Konijntje

zijn de enige echt fiets promotie tour te begeleiden. Dit is dus niet gelukt. Wel is het Henkie gelukt om het 3 akkoorden schema op zijn gitaar zo aan te passen dat het een genot is voor jong en oud om mee te zingen met Henkie op zijn gitaar. In plaats van een live-band is er gekozen voor een cassette band. (Ook Henkie gaat met de tijd mee)

Henkie is te boeken als soloartiest (Gitaar) met bankstel en schemerlamp, maar ook met een band (Cassetteband). Tijdens de optredens is het mogelijk om persoonlijke fietsdelen te laten signeren. Verder zijn er persoonlijke fietsdelen te koop. ( Gevonden in de buurt van het bankje in Elst).

Kom in de stemming

Henkie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Henkie bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Henkie, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Henkie in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Henkie boeken

Wilt u Henkie boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Henkie wilt inhuren.

Henkie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!