Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team boeken?

het te gekke roetveeg pieten team boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team

Ken jij de Te Gekke Roetveeg Pieten van Sinterklaas al? Dat zijn namelijk geen gewone roetveeg Pieten. Nee, deze zitten in Spanje op de Pieten school en hebben daar allemaal iets leuks en aparts geleerd. Je kunt ze uitnodigen op jouw Sinterklaas evenement. Dan laten ze je zien wat ze geleerd hebben op de Pieten school.

Welke bijzonderheden laten de Pieten van Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team zien?

 • Er is één roetveeg Piet die de kindergezichtjes (simpel) schminkt. Met zijn schminkpallet verft hij allerlei kleurtjes op het gezicht. Zo ontstaan er kleine roetveeg pietjes die gedurende de dag over het hele evenement te spotten zijn;
 • Ook is er één roetveeg Piet die hoog op stelten loopt. Als opdrachtgever kun je hem iets geven om uit te delen aan het publiek. Vanwege zijn lengte is hij al vanaf verre te zien en trekt mensen die nieuwsgierig zijn geworden wat er toch te doen is;
 • Er komt ook een ballonnen roetveeg Piet mee. Deze maakt de mooiste en leukste ballonfiguren voor de kinderen. Hondjes, zwaarden, hoedjes... noem maar op en deze roetveeg Piet knoopt ze in elkaar.;
 • Als laatste hebben we de stage Piet. Deze zit nog niet zo heel lang op de Pieten school en heeft nog niet zoveel geleerd. Maar strooigoed uitdelen is hij een topper in en dat doet hij dus ook met veel plezier.

Boekingen Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team

Specificaties inhuren Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team

 • Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team is ook te boeken met 3 roetveeg Pieten. De schminker vervalt hierbij. Informeer naar de mogelijkheden;
 • Tijdsduur: 4 x 45 minuten binnen 4 uur;
 • Liever een andere traktatie dan strooigoed? Informeer naar de mogelijkheden.

Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team boeken

Wilt u Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team wilt inhuren.

Het Te Gekke Roetveeg Pieten Team boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!