Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken?

hippe pieten sinterklaasshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Hippe Pieten Sinterklaasshow

De Hippe Pieten en Sinterklaas vermaken al een aantal jaren jong en oud tijdens intochten en in het theater. Ook bij bedrijven komen zij graag langs om alle kinderen en ouders te vermaken.

Tijdens de interactieve en muzikale Sinterklaasshow zijn de Hippe Pieten een groot feest voor Sinterklaas aan het voorbereiden. Bakkers Piet bakt een grote pepernotentaart in zijn keuken. Zing Piet mag hem daarbij één keer meehelpen. Bakkers Piet legt haar uit hoe je een pepernotentaart kunt bakken. Een beetje suiker, meel en speculaaskruiden…

Het gaat helemaal mis als de pepernotentaart in de kluis terecht komt en de zware deur van de kluis dichtvalt. De Hippe Pieten hebben nu geen pepernotentaart meer om van te smullen tijdens het grote feest voor Sinterklaas. Sinterklaas mag er niet achter komen dat de pepernotentaart in de kluis ligt.

Boekingen Hippe Pieten Sinterklaasshow

Hoe gaan we dit oplossen met de Hippe Pieten?
Zing Piet schakelt de hulp in van haar vriendje Hippe Piet. Samen met de kinderen proberen zij de kluisdeur te openen met dansen, zingen en bewegen. Zou het de Hippe Pieten samen met de kinderen lukken om de kluisdeur te openen of zou Sinterklaas erachter komen dat de pepernotentaart in de kluis ligt?

Graag Roetveeg Pieten in plaats van traditionele Zwarte Pieten?
Dat is bij dit programma geen enkel probleem. Geef bij de boeking door wat voor Pieten je graag wil hebben.

Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Hippe Pieten Sinterklaasshow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Hippe Pieten Sinterklaasshow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Hippe Pieten Sinterklaasshow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken

Wilt u Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Hippe Pieten Sinterklaasshow wilt inhuren.

Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!