Horrelhoef boeken?

horrelhoef boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Horrelhoef boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Horrelhoef

Horrelhoef is weer een prachtige straattheater act ontwikkeld en ontworpen door Richard, ook bekend van de act als Bulstronck, De Sprookjesstronk en Krakuul.

Welkom in de wereld van Horrelhoef en de Grobbelgmorken.
Terwijl de reusachtige Sprookjesstronken zich nog verwonderen over hun wonderbaarlijke ontstaan... zocht Horrelhoef tussen schimmige schaduwen naar een Grobbelgmork.

Boekingen Horrelhoef

Hij lokt de Gmork met een kristallen karaf gevuld met maanverlicht water. Wacht tot hij zich hierin kan spiegelen. Temt hem met drie magische karbonkels en plaatst deze op zijn helm.

Met zijn woelharen olijkheid knabbelt de Grobbelgmork nieuwsgierig aan argeloze passanten. Ook steekt hij het liefst zijn hoofd in iedere eet kraam of komt bij u schooien op het terras!

Een Grobbelgmork heeft een hoge aaibaarheidsfactor... maar wees waakzaam, het blijft onvoorspelbaar fabelgebroed!

Horrelhoef boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Horrelhoef bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Horrelhoef, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Horrelhoef in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Horrelhoef boeken

Wilt u Horrelhoef boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Horrelhoef wilt inhuren.

Horrelhoef boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!