KM boeken?

KM-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

KM boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie KM

Kaene Marica, afgekort KM, is een Haagse rapper die naam heeft gemaakt als ¼ deel van de rapformatie SFB. Het Haagse viertal kende vrijwel direct hun doorbraak met het nummer ‘Flexen’ en hun eerste album ‘Reset the Levels’. Vele grote successen volgden daarna. Van het behalen van een gouden status voor het album ‘77 nachten’ tot aan een platina status voor het album ‘Reset the Levels III’.

Eerste nummer 1-hit

Als de Benjamin van de groep heeft KM nu ook besloten om zijn vleugels uit te slaan en een solocarrière te starten. Zijn eerste zelfstandige nummer 1-hit behaalde KM door een succesvolle samenwerking met Bizzey en Frenna waaruit het nummer ‘Culo’ ontstond.

Samenwerkingen met binnenlandse collega artiesten

Bully, afkorting van Young Bull hoe KM door zijn naasten wordt genoemd, heeft het afgelopen jaar verschillende solosuccessen geboekt. ‘Young Patron’ kwam tot stand door een samenwerking met Chivv, voor ‘Mamacita’ dook KM in de studio met SFB-collega Frenna en Jonna Fraser. Beide tracks zijn talloze keren gestreamd en ‘Mamacita’ werd zelfs bekroond met een platina status. Naast de samenwerkingen met binnenlandse collega artiesten heeft KM inmiddels ook de internationale rappers Kater Karma uit Suriname en Rich Kalash uit Curaçao aan deze lijst mogen toevoegen. ‘Babylon’ bleek vooral in de nachtclubs in Nederland en in Curaçao erg succesvol. 

Boekingen KM

De rapper heeft 2020 afgetrapt met de track ‘I Dont Wanna Die’, een samenwerking met de opkomende artiest Jack. KM is, zoals het een echte Bull betaamd, gretig en van plan zich ook als soloartiest te vestigen in de Nederlandse muziekindustrie. Hij maakt lange dagen, en nachten, in de studio en dat belooft een hele hoop mooie projecten.

Kom in de stemming

KM boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen KM bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met KM, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u KM in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

KM boeken

Wilt u KM boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u KM wilt inhuren.

KM boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!