La Voix Magique boeken?

la voix magique boeken
icon-clock

Tijdsduur

20 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

La Voix Magique boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie La Voix Magique

Een prachtige zangeres, een geweldige stem, een verbluffend optreden met de snelste snelwisselingen ooit. Waar zij verschijnt, hangt magie in de lucht...

La Voix Magique is een prachtige, nieuwe en originele act die ongeveer 15 minuten duurt en geschikt is voor bijna elke gelegenheid. Als je op zoek bent naar een spectaculaire opening of opvallend intermezzo, dan is dit de perfecte show.

La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie... Mooie zangeres Sandy Kandau brengt je een zeer stijlvolle show. Ze zingt 100% live en zingt een mengeling van bekende nummers en slaagt erin om met elk nummer een totaal andere outfit te presenteren. Ze verandert deze kostuums letterlijk in slechts seconden!

Boekingen La Voix Magique

Haar prachtige stem gecombineerd met een perfecte choreografie en intrigerende magie maken deze voorstelling tot een zeer aantrekkelijk evenement.

Repertoire:
- Fever
- Don't cry for me Argentina
- Goldfinger
- All that jazz
- Diamonds are a girl's best friend
- New York, New York

Afmetingen podium: 5m breed x 3m diep (ongeveer)
Duur: 18 minuten

Kom in de stemming

La Voix Magique boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen La Voix Magique bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met La Voix Magique, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u La Voix Magique in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

La Voix Magique boeken

Wilt u La Voix Magique boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u La Voix Magique wilt inhuren.

La Voix Magique boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!