Liza Santanera boeken?

liza santanera boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Liza Santanera boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Liza Santanera

Liza Santanera begon haar zangcarrière op zestienjarige leeftijd bij een top 40 band “Jukebox”.
Hiermee trad zij bijna elk weekend op!

Na een pauze van een aantal jaren, doordat zij is getrouwd en 2 kinderen kreeg, heeft ze de draad in 1998 weer opgepakt als solozangeres.

In 1998 heeft zij zich opgegeven voor de Soundmixshow van Hennie Huisman. Hier heeft ze meegedaan met een nummer van Willeke Alberti, getiteld “Telkens Weer”. Met dit nummer behaalde ze maar liefst de 1e plaats!!

Na de Soundmixshow verliep haar solo carrière voorspoedig, en kreeg steeds meer optredens.
Voor haar was dit een stimulans om de studio in te gaan, voor het opnemen van een cd.
En het resultaat van haar eerste cd, getiteld “Mijn Gevoel”, mag er zijn. Op deze cd heeft ze een eigen nummer “Mijn Gevoel” geschreven, voor haar helaas veel te vroeg overleden moeder.
Ook heeft zij van deze cd een videoclip van het nummer “Mijn Eigen Gang” gemaakt, deze werd veelvuldig door TV- Noord uitgezonden.

Boekingen Liza Santanera

In februari 2004 werd de single, Jouw blik zegt me al genoeg, gelanceerd. Dit nummer heeft hoog genoteerd gestaan in de Noord 19 van RTV-Noord. De bijbehorende clip is nu nog steeds met regelmaat te zien op TV-Noord en TV Oranje.
Ook heeft ze in dit jaar meegedaan aan het Trosprogramma Een ster in 40 dagen, waar ze net niet de finale heeft gehaald.

In april 2006 is de cd single, In elke droom kom jij voorbij, uitgekomen. De single werd opgenomen in Enschede, Landscape Studio onder leiding van haar producer Gerto Heupink en scoorde hoge hitnoteringen, zowel in Nederland als in België. Deze single was een voorloper op het album, Herinnering. Een veelzijdig album, met een aantal prachtige ballades en vrolijke meezingers. De meeste teksten zijn door Liza zelf geschreven. Ook de jaren 2007 en 2008 waren voor Liza succesvol, met de singles Laat mij gelukkig zijn, Eenzame zondag en de nieuwste single, Sterker dan de vrijheid.

Als u nu muziek voor een personeelsfeest, bruiloft of een andere gelegenheid moet hebben.

Liza past zich aan, aan de wensen van het publiek!!

Kom in de stemming

Liza Santanera boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Liza Santanera bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Liza Santanera, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Liza Santanera in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Liza Santanera boeken

Wilt u Liza Santanera boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Liza Santanera wilt inhuren.

Liza Santanera boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!