Loiza Lamers boeken?

Loiza-Lamers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Loiza Lamers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Loiza Lamers

Loiza Lamers is een Nederlands model, vooral bekend als winnares van de 10e editie van het populaire programma Hollands Next Top Model.

Loiza werd in 1995 geboren als Lucas Lamers, maar wist al jong dat ze in het verkeerde lichaam geboren was. Op 10-jarige leeftijd was Loiza te zien in de documentaire 'Van Lucas naar Luus', waarin zij werd gevolgd tijdens haar transitie.

Sinds het winnen van Hollands Next Top Model (2015) heeft Loiza internationale belangstelling, steun en waardering gekregen van ontwerpers, fotografen, de LBGT-cummunity en fans van over de hele wereld. In 2018 was Loiza fanatiek deelneemster van Expeditie Robinson. Hier liet ze zien dat de handdoek in de ring gooien voor haar geen optie is.

Boekingen Loiza Lamers

Momenteel is Loiza bezig met het opbouwen van haar naam als internationaal model en personality. Ze kijkt ernaar uit om haar boodschap van gelijkheid, kracht en liefde aan de wereld te verspreiden. Loiza is, mede door haar levensverhaal, veelzijdig in te zetten als spreker, motivator en dagvoorzitter.

Kom in de stemming

Loiza Lamers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Loiza Lamers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Loiza Lamers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Loiza Lamers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Loiza Lamers boeken

Wilt u Loiza Lamers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Loiza Lamers wilt inhuren.

Loiza Lamers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!