Luv boeken?

luv boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Luv boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Luv'

Een zorgvuldige selectie in de tweede helft van de 70er jaren resulteerde in de start van de meest succesvolle damesgroep aller tijden: LUV’ was geboren. Mede dankzij het destijds spraakmakende TV programma 'Waldolala' en de gelijknamige hit liet de eerste écht grote klapper niet lang op zich wachten: De release van 'The Greatest Lover' zorgde voor een nr-1-schokgolf in heel Europa en ver daarbuiten… Een fenomeen was geboren.

Het ijzer smedend als het heet is volgde er in moordend tempo TV shows in heel Europa met direct de tweede nummer 1 hit in successie: 'Trojan Horse' die eveneens naar de nummer 1- positie knalde. Ondersteund door wederom één van de geweldige videoclips waar zelfs André van Duin zijn medewerking aan verleende. Wat vervolgens onmogelijk uit kon blijven, gebeurde dan ook. Ze kregen de erkenning in de vorm van de Conamus Exportprijs als beste export product van Nederland ná de tulp.

Zo beheerste LUV’ de internationale hitparades, verkochten miljoenen platen en om de broodnodige tijdwinst te boeken verplaatsten ze zich per privéjets en limousines, welke overal klaar stonden om ze op te vangen. Zelfs werd er met de Concorde naar Mexico gevlogen toen “Yes I Do” de nummer 1 positie daar had bereikt en hun aanwezigheid dringend gewenst was in verband met televisie shows en interviews.

Boekingen Luv'

De wereld lag aan hun voeten en er werd samen opgetreden met wereldsterren als o.a. Tom Jones, James Last, Andy Gibb en Boney M. Ook op Nederlandse bodem had LUV’ veel succes als surpriseact bij De Toppers. Het kon blijkbaar niet op, want deze triomftocht voor drie keer 55.000 bezoekers resulteerde weer in een uitnodiging om op Curacao DÈ surpriseact te worden tijdens een spetterend oudejaarsfeest in de daar grootste open lucht discotheek.

Vanzelfsprekend zijn de wanden van de dames thuis behangen met gouden en platina platen dankzij de verkoop van miljoenen verkochte exemplaren!

Alsof er geen ingelaste pauzes hebben plaatsgevonden is LUV’ momenteel weer volop actief, getuige de optredens tijdens de Gaypride, het Arnhemse Gelredome, de Harbour Club in Amsterdam en Club 54 in het Sportpaleis te Antwerpen, samen met o.a. Earth, Wind& Fire.

Een optreden van LUV’ staat borg voor een ongekende dynamiek,gezelligheid en plezier dankzij het enorme meezing gehalte van uitsluitend hits zoals 'Waldolala', 'The Greatest Lover', 'My Number One', 'Yes I Do', 'Trojan Horse', 'Casanova' etc.

Kom in de stemming

Luv boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Luv bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Luv, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Luv in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Luv boeken

Wilt u Luv boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Luv wilt inhuren.

Luv boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!