Marilyn Monroe Memory Monroe boeken?

memory monroe boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Marilyn Monroe Memory Monroe boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Memory Monroe Memory Monroe

Haar echte naam is Claudia van Etten en ze is zangeres, actrice en model. Toen ze in 2006 een vriendin verraste met haar act van Marilyn Monroe, had ze nooit gedacht dat ze slechts zes maanden later 'Happy Birtyday' zou zingen voor Dolce & Gabbana in Milaan. Haar missie in het leven is latijd geweest om mensen vreugde te brengen. Claudia's leven is een prachtige mix van glamour en hard werken. Met haar nuchtere houding vindt ze altijd de juiste balans tussen de glitter en glamour van de showbusiness en gewoon "Claudia" zijn. Sinds deze eerste duik in de entertainmentbusiness creëert ze wereldwijd Marilyn-ervaringen. Ze is dankbaar voor alle kansen die ze heeft gehad om te schitteren in theater, op filmsets, op bedrijfsevenementen en meest recentelijk als een van "de 100" van de "Nederlandse tv-show All Together Now".

Memory Monroe begon met het maken van een aangepaste tekst om voor de eerste keer op de verjaardag van Domenico Dolce te zingen in de brug van het nummer "Happy Birthday": "bedankt Dolce en Gabbana; voor de wonderen die je ontwerpt, ze zijn als diamanten, niet als rhines, uw collecties en uw lijnen, ze laten vrouwen stralen, we danken u hartelijk..!"

Boekingen Marilyn Monroe Memory Monroe

Sindsdien heeft ze honderden teksten gemaakt die een persoonlijk tintje geven. Die extra persoonlijke aandacht, samen met haar geweldige uiterlijk en stem, maakt dat ze opvalt tussen de duizenden tribute-artiesten die over de hele wereld geboekt worden.

Het maken van de collectie jurken was een prachtig avontuur van Claudia en haar moeder. In 2013 gingen ze naar een unieke tentoonstelling in Praag waar ze konden zien hoe de jurken eigenlijk werden gemaakt en tot hun grote vreugde waren het exacte replica's. De "Happy Birthday-jurk" is ook verfraaid met 7000 Swarovski kristallen.

Omdat haar moeder haar niet kon helpen met het maken van de jurken, vond Claudia een geweldige ontwerper genaamd Dennis Diem, die ook korsetten integreert zoals het orgigineel had. "Claudia is trots op Marilyn. Ze legt Marilyn feilloos vast in stem, gebaar en pin-up poses. Haar kostuums zijn ongelooflijk. We zijn dankbaar voor alle vreugde die ze ons geeft. Haar 'familie' bij Immortal Marilyn zal voor altijd van haar houden".

Kom in de stemming

Marilyn Monroe Memory Monroe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marilyn Monroe Memory Monroe bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marilyn Monroe Memory Monroe, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marilyn Monroe Memory Monroe in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marilyn Monroe Memory Monroe boeken

Wilt u Marilyn Monroe Memory Monroe boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marilyn Monroe Memory Monroe wilt inhuren.

Marilyn Monroe Memory Monroe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!