Meneer Fanfare boeken?

meneer fanfare boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Meneer Fanfare boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Meneer Fanfare

Mr. Fanfare is een ludieke eenmansfanfare. Hij is namelijk de enige die nog over is van het orkest. Daar merk je helemaal niks van want in de grote trom heeft hij een stevige geluidsinstallatie ingebouwd.

Vrolijk en kleurrijk speelt Meneer Fanfare altijd de leukste Dance Classics en feestnummers, van de laatste decennia tot de hits van nu.

Boekingen Meneer Fanfare

Een unieke mobiele muziek act voor jong en oud met een vrolijk en divers repertoire die altijd iedereen meekrijgt. Deze muzikale variatie in combinatie met een hoog tempo en doorlopende interactie zorgt voor een heerlijke positieve energie en feestelijke sfeer.
Meneer Fanfare is zeer geschikt voor een breed publiek, op vele plekken inzetbaar, zowel buiten als binnen.

Kom in de stemming

Meneer Fanfare boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Meneer Fanfare bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Meneer Fanfare, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Meneer Fanfare in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Meneer Fanfare boeken

Wilt u Meneer Fanfare boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Meneer Fanfare wilt inhuren.

Meneer Fanfare boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!