More Gospel Singers boeken?

More-gospel-Singers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

More Gospel Singers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie More Gospel Singers

More Gospel Singers zijn de absolute top in Nederland op het gebied van Black Gospel. Indien u op zoek bent naar de authentieke sound van de gospel uit Harlem New York…zoek dan niet verder! De More Gospel Singers zijn geformeerd rond topzangeres Joany Muskiet. Joany heeft gespeeld in de grote concertzalen van Nederland zoals de Doelen in Rotterdam. Daarnaast heeft ze vele projecten op haar naam staan met onder andere Fruitcake en speelt ze regelmatig samen met de Continental Singers

Internationaal bekend Black Gospel Show

More Gospel Singers zijn internationaal bekend met hun grote avondvullende Black Gospel shows. Speciaal voor huwelijksceremonies en kerkdiensten hebben ze een intiem programma gemaakt genaamd 'The Wedding Black Gospel Show' . Opzwepende, inspirerende herkenbare hits worden voor u gezongen op een wijze die u en uw gasten gegarandeerd kippenvel zal bezorgen!

Bezetting:

De zeer indrukwekkende gospel performance wordt gebracht door Joany Muskiet begeleidt door twee achtergrondzangeressen en een pianist.

Boekingen More Gospel Singers

Bent u op zoek naar een echte gospelband van topniveau?Klik hier voor meer informatie over de More Gospel Band.Dezelfde kwaliteit als de singers maar dan met een hele band. Ideaal voor tijdens evenementen, grotere ceremonies, kerstevenementen, etc, etc.

Kom in de stemming

More Gospel Singers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen More Gospel Singers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met More Gospel Singers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u More Gospel Singers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

More Gospel Singers boeken

Wilt u More Gospel Singers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u More Gospel Singers wilt inhuren.

More Gospel Singers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!