Nelson Jackson boeken?

Nelson-Jackson-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Exclusief techniek / geluid

Nelson Jackson boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Nelson Jackson

Michael Jackson als een tribute act is een garantie voor succes en zeker met de show van Nelson! Hij is een graag geziene act als Micheal Jackson imitator en reisde met zijn act door heel Europa tijdens de history tour van de echte Michael in 1996-1997.Tijdens playbackshows en Talentenshows won hij vele prijzen 1988 tot 1992 AWARD winning best michaeljackson DINOMUSIC1995 19961997 pasar malam tour hollandbelgiumgermany. Nelson heeft in de loop der jaren aan verschillende MJ-album promoties meegewerkt zoals "Dangerous", " History" de "Thriller 25" "Number Ones", "King of Pop" album en "Invincible" escape Nelson werd door Sony regelmatig uitgenodigd om op een bedrijfsfeest te komen optreden en te verschijnen als impersonator/mjackson.

The King of Pop op uw event?

Deze “MJ” is reeds vele jaren onderweg als professioneel entertainer met meer dan 30 jaar podiumervaring. brengt hij op grote en kleine evenementen Michael Jackson weer tot leven. Een perfecte tributeshow, met alle bekende hits en diverse kostuumwissels. Omdat zingen tijdens deze energieke danceshow erg vermoeiend is en we natuurlijk alle aandacht op de herkenbare moves willen hebben, is dit een playback act. U zult merken dat de entertainer het geweldig vindt om op de bühne te staan en daardoor flink wat van de typische Jackson energie uitstraalt!
Stilzitten is er echt niet bij.

Boekingen Nelson Jackson

Nelson geeft al meer dan 30jaar een Michael Jackson Tribute Show vol vuur en dynamiek. Wisseling van kleding& spectaculaire dansen geeft een geweldig spektakel voor uw event of feest. In een snel tempo volgen de bekende hits elkaar op. Bij ieder nummer draagt de Dutch Michael Jackson de spectaculaire kostuums die de echte Michael Jackson in zijn videoclips en concerten droeg. Niels is al van kinds af aan fan en is op zijn 10e mee gaan doen met playbackshows. Zijn Michael Jackson hobby, dansen en kleding ontwerpen, groeide uit tot het verzorgen van vele optredens voor publiek op bruiloften, bedrijfsfeesten, etc.

Maar ook voor nationale zenders zoals o.a.

De Wereld Draait Door van VARA(live 1.8miljoen kijkers*tmf mjspecial *mtvJeugdjournaal van NOS BNN TV KRO, marc marie opgenomen .lieve martiene RTL4 koffietijd * boulavard* en SBS6.shownieuws *Regionale zenders als TV Oost, open podium * regio magazin* en dan nu nog even dit..TV Noord,Tub TV,* maar ook internationaal op de Duitse TV zender ZDF en Belgische zender BRT.

Awards en prijzen

  • In 1997 is Nelson door de Nederlandse MJ Fanclub TLC (The Legend Continues) verkozen tot beste Michael Jackson Act.
  • daimond award winner 1998 beste show act
  • In 2008 verzorgde hij op uitnodiging van Sony Entertainment Music een speciale act ter gelegenheid van de 50e verjaardag van The King of Pop in Almere.
  • De flitsende playback act en verbluffende dansshow van 30 minuten met bekende hits is speciaal gemixt in de studio van twice music production(vriezenveen holland)Kortom een tribute show die u absoluut gezien moet hebben!

Kom in de stemming

Nelson Jackson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Nelson Jackson bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Nelson Jackson , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Nelson Jackson in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Nelson Jackson boeken

Wilt u Nelson Jackson boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Nelson Jackson wilt inhuren.

Nelson Jackson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!