Nino boeken?

Nino-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Nino boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Nino

Nino raakt al op jonge leeftijd geïnteresseerd in Hip-Hop muziek. Tijdens de lessen op school was hij altijd al bezig met teksten schrijven in plaats van focussen op schoolwerk.  Hij verzamelde alles over Hip-Hop zoals video's, cd's & dvd's. Ook verdiepte hij in alles wat er te vinden was over artiesten in de Amerikaanse Hip-Hop scene.

Lyricale Straat Dichters

Op het moment dat Nederhop populair begon te worden, is Nino zich meer gaan richten op Nederlandstalige tracks. Hij schreef zelf een aantal teksten en nam deze tracks op. Nadat hij zijn tracks verspreide op het internet en vervolgens positieve reacties kreeg, besloot Nino samen met andere Nederlandstalige artiesten serieuzer te werk te gaan. Nino nam het initiatief om met deze artiesten een hechte groep te vormen. Ze begonnen tracks op te nemen onder de formatie "LSD", wat staat voor "Lyricale Straat Dichters". Veel van de concepten en teksten zijn bedacht door Nino, zoals de track "Zoals Ik Ben", die in 2005/2006 een behoorlijke hype creeerde op het internet. Deze track heeft veel deuren geopend voor Nino in de Nederlandse scene. Sindsdien werd hij gevraagd voor optredens, radio interviews en kwam hij terecht op de mixtape "Straathits 2" van DJ MBA.

Boekingen Nino

Begin 2011 sloot Nino de Black Label Music saga af, in goed overleg heeft hij zijn toenmalig getekende artiest Priester de transfer laten maken naar een nieuw label. Zelf tekende Nino bij het nieuwe label "Planeet Namek", een label waar hij al zijn energie volledig in zichzelf zal steken. Voorheen stak Nino al zijn energie als CEO in om andere artiesten op de map te zetten. Tevens in dit jaar heeft Nino hard kunnen werken aan zijn langverwachte debuut album "Stille Wateren Diepe Gronden". 2012 is het jaar waar hij zijn langverwachte debuut album "Stille Wateren Diepe Gronden" zal releasen

Kom in de stemming

Nino boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Nino bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Nino, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Nino in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Nino boeken

Wilt u Nino boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Nino wilt inhuren.

Nino boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!