Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow boeken?

oooh kom er eens kijken - sinterklaasshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Oooh kom er eens kijken - Sinterklaasshow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Oooh kom er eens kijken

Ben je opzoek naar een 'echte' Sinterklaasshow. Traditioneel en Oer Hollands? Dan kun je stoppen met verder zoeken.

Oooh… kom er eens kijken is al jaren een heel succesvol Sinterklaasprogramma. Met dit programma haal je het echte Sinterklaasgevoel in huis.Dit komt vooral door de opzet van de show, welke dusdanig compleet is zodat wij de Sinterklaasorganisatie van uw bedrijf een hoop werk uit handen nemen.

Oooh… kom er eens kijken is ook een compleet programma. Een voorprogramma gevolgd door een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten.

Allemaal in één voorstelling. Een show vol Sinterklaasspellen en Sinterklaasmuziek Onder leiding van presentator Ruud Wijsman wordt er met de kinderen gezongen en worden er speciale Oer Hollandse Sinterklaasspellen gespeeld, zoals De Pepernoten-Race, Het Pakjes-Vangspel, Het Puzzel-Spel en Het Pakjes-Stapelspel waarbij de kinderen worden geassisteerd door de Pieten (als dat maar goed gaat). Prachtig beschilderde spellen.

Boekingen Oooh kom er eens kijken

Natuurlijk zal de spanning langzaam opgebouwd worden. Dan volgt het moment waar het om draait: De Sint verschijnt in het bijzijn van minimaal 4 Zwarte Pieten. Sinterklaas neemt plaats op zijn speciale stoel en de kinderen krijgen ruimschoots de gelegenheid hun verhaal te doen. Uiteraard is het Sinterklaasbezoek volledig aan te passen aan uw wensen.

  • Zo kunt u ons informatie over de aanwezige kinderen aanleveren, welke Sinterklaas kan gebruiken tijdens zijn bezoek
  • Sint kan ook alleen cadeaus uitdelen
  • Of organiseer een Meet & Greet met Sinterklaas, waarbij je alle kinderen om beurten op de foto zet met Sinterklaas
  • Of maak een combinatie van de 3 bovengenoemde punten

Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow boeken

Wilt u Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow wilt inhuren.

Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!