Piet Pacos Pepernoten Festijn boeken?

piet pacos pepernoten festijn boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

Piet Pacos Pepernoten Festijn boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Piet Pacos Pepernoten Festijn

Momenteel ben jij je aan het oriënteren voor het Sinterklaasfeest. Opzoek naar een geschikt programma voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest op het bedrijf, bij de vereniging of in het winkelcentrum. Maar wat zoek je precies? Een voorprogramma? Een bezoek van Sinterklaas en Zwarte Pieten? Of misschien wel allebei? Dan ben je bij Piet Pacos Pepernoten Festijn aan het juiste adres.

 • Voorprogramma ✔
 • Bezoek van Sinterklaas met 2 Zwarte Pieten ✔
 • Super betaalbaar ✔

Kilo's pepernoten verdwijnen en verschijnen zoals geen goochelaar dat kan! Piet Paco is uniek in zijn soort. Hij goochelt zo dichtbij de kinderen als mogelijk en is het liefst recht onder hun neus. Maar dat niet alleen! Piet Paco heeft de allerleukste spellen meegenomen. Ruim 45 minuten speelt Paco deze met de kinderen uit het publiek. Nog een liedje en een dansje en de kinderen zijn klaar voor de opkomst van Sinterklaas.

Komst van Sinterklaas? Jazeker. Ook Sinterklaas en 2 Zwarte Pieten maken hun opwachting tijdens dit complete Sinterklaasprogramma. Piet Paco zal ervoor zorgen dat de kinderen en het overige publiek Sinterklaas en de Pieten enthousiast ontvangen in de zaal. De invulling van het Sinterklaasbezoek kun je zelf vormgeven. Piet Paco zal als presentator aanwezig blijven bij het Sinterklaasbezoek.

Enkele voorbeelden voor het Sinterklaasbezoek zijn:

 • Meet & Greet met Sinterklaas - Kinderen kunnen één voor één Sint een handje geven en met hem op de foto gaan (gemaakt door één van de ouders);
 • Op schoot bij Sinterklaas. één voor één kunnen de kinderen bij Sinterklaas komen. Hij vertelt ze dan dingen die in zijn grote boek vermeld staan (vooraf aangeleverd door de ouders);
 • Cadeautjes uitdelen. Sinterklaas deelt samen met de Pieten alle cadeautjes uit. Wanneer iedereen zijn of haar cadeautje heeft, maken ze deze gezamenlijk open.

Boekingen Piet Pacos Pepernoten Festijn

Dit zijn enkele voorbeelden, uiteraard is een combinatie van deze voorbeelden ook mogelijk. Het ligt er maar net aan hoe veel kinderen er op het feest aanwezig zullen zijn. Want Sinterklaas en de Pieten zullen ongeveer 45 minuten aanwezig zijn. Ben je dus opzoek naar een compleet en betaalbaar Sinterklaasprogramma voor jouw evenement, dan haal je met Piet Pacos Pepernoten Festijn een geschikt programma in huis.

 • Dit programma is ook te boeken met een gewone presentator (geen Zwarte Piet);
 • Met Clown Flap i.p.v. Piet Paco;
 • Als los voorprogramma mocht je als bedrijf zelf een Sinterklaas en Pieten hebben.

Bijzonderheden m.b.t. Piet Pacos Pepernoten Festijn

 • Duur: 90 minuten - 30 minuten show - 15 minuten pauze - 45 minuten Sinterklaasbezoek (in overleg anders in te delen)
 • Inclusief geluid tot 150 personen
 • Inclusief decor
 • Presentator
 • Geluidstechnicus
 • Sinterklaas
 • 2 Zwarte Pieten

Piet Pacos Pepernoten Festijn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Piet Pacos Pepernoten Festijn bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Piet Pacos Pepernoten Festijn, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Piet Pacos Pepernoten Festijn in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Piet Pacos Pepernoten Festijn boeken

Wilt u Piet Pacos Pepernoten Festijn boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Piet Pacos Pepernoten Festijn wilt inhuren.

Piet Pacos Pepernoten Festijn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!