Quintino boeken?

Quintino-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Quintino boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Quintino

Bekend als een zeer getalenteerde Nederlandse DJ en producer, Quintino is uitgegroeid tot een van de leidende krachten in de wereldwijde dance-muziekscene van vandaag. Tracks met legendarische namen als Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Afrojack, Nervo, Alok en Hardwell, dit is een artiest die zijn carrière elk jaar een boost geeft. Dit jaar kunnen we met trots zeggen dat Quintino voor het tweede jaar op rij op de 25e plaats van de Top100djs-poll staat na vijf jaar achtereen te zijn gestegen. In voorgaande jaren stond zijn ranglijst op: # 86 (2014), # 80 (2015), # 32 (2016), # 30 (2017) & # 25 (2018).

Wereldwijde hit ‘Epic’

Na het veroveren van de Nederlandse clubscene begon de jonge DJ grote stappen te maken. In 2011 bracht Quintino ‘Epic’ uit met Sandro Silva, dat platina werd en een van de meest gespeelde clubplaten van het jaar. In de afgelopen drie jaar heeft Quintino samen met landgenoot R3hab grote hits als ‘Freak’ (streams van 50 mln) en ‘I Just Can’t’ (100 mln streams) uitgebracht, gevolgd door geweldige samenwerkingen met Cheat Codes en Nervo. 2017 was een geweldig jaar voor Quintino. Hij domineerde de dansvloeren met zijn solo clubtracks ‘Underground’, ‘Carnival’ en zijn GO HARDER EP-serie. Hij liet ook een vernieuwend nieuwe plaat vallen met zijn solo-release ‘Good Vibes’, die al meer dan 30 miljoen streams heeft bereikt.

2018 kon niet beter zijn begonnen

2018 kon niet beter zijn begonnen voor Quintino, hij begon met een andere samenwerking met Hardwell genaamd ‘Woest’. De track is een vervolg op hun eerdere releases samen getiteld ‘Baldadig’ en ‘Scorpion’. Maar Quintino was net begonnen en werkte samen met Dimitri Vegas & Like Mike en samen brachten ze niet één maar twee tracks uit genaamd ‘Slow Down’ en ‘Patser Bounce’. In het voorjaar van 2018 bracht Quintino opnieuw een grote samenwerking uit met Steve Aoki, genaamd 'Mayhem', die alleen al op Spotify meer dan 40 miljoen streams heeft overtroffen.

Boekingen Quintino

In het afgelopen jaar heeft Quintino alles naar een hoger niveau getild door zijn allereerste debuutalbum genaamd Bright Nights uit te brengen, dat in slechts enkele maanden tijd meer dan 75 miljoen streams opleverde. Het album bevat enorme samenwerkingen met Alok, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike en veel solo-hits. Naast het draaien op alle grootste festivals ter wereld, inclusief het Tomorrowland mainstage voor het tweede jaar op rij. Quintino deed ook twee grote solo-wereldtours, ‘The Mayhem World Tour’ genoemd naar de succesvolle single met Steve Aoki en de ‘Bright Nights World Tour’ genoemd naar zijn succesvolle debuutalbum.

Kom in de stemming

Quintino boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Quintino bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Quintino, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Quintino in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Quintino boeken

Wilt u Quintino boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Quintino wilt inhuren.

Quintino boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!