Re-Piet boeken?

re-piet boeken
icon-clock

Tijdsduur

50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Re-Piet boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Re-Piet

Alle stoelen aan de kant… Re-Piet is in het land!!!

Het is zover! De LEUKSTE pieten van de Sint komen rechtstreeks vanuit Spanje met hun eigen professionele kindershow "Het dak er af met Re-Piet!". Deze drie toppers doen hun naam eer aan. Want als je ze eenmaal hebt horen zingen en swingen wil je gegarandeerd meer van ze horen. En dat kan!

Re-Piet heeft zelfs een eigen CD gemaakt. Na het succes van hun eerste single in 2010 “Op de daken gaat het dak eraf”, hebben ze in 2011 nog een single uitgebracht “Sinterklaas blijft eeuwig jong”. Met deze originele en spetterende Sinterklaassong hebben ze ook weer een grote Sinterklaas-HIT van gescoord.

Boekingen Re-Piet

Naast deze liedjes nemen ze ook een flinke dosis humor, een hoog feestgehalte én een goed gevulde zak cadeautjes mee die de kids kunnen winnen, tijdens hun geweldige spelshow. Natuurlijk zullen Sinterklaas en twee gezellige zwarte pieten de zaal betreden. Het bezoek van de goedheiligman en zijn pieten maken dit grote kinderfeest van 105 minuten (incl. 15 minuten pauze) compleet. Of je nu 0 of 99 bent, Re-Piet nodigt je uit op hun feestje om weer even lekker kind te zijn!

Re-Piet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Re-Piet bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Re-Piet, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Re-Piet in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Re-Piet boeken

Wilt u Re-Piet boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Re-Piet wilt inhuren.

Re-Piet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!