Ruth Galura boeken?

ruth galura boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ruth Galura boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ruth Galura

Ruth treedt nu al geruime tijd op in Nederland, Duitsland en België. Onder begeleiding van orkest cd’s en haar eigen geluidstechnicus. Als allround zangeres op bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, openingen en particuliere feesten zoals verjaardagen, trouwerijen/bruiloft, reunies et cetera.

Zingen is altijd al een grote passie geweest van Ruth; ze deed al mee aan competities op de basisschool en won die ook vaak. Ze deed mee aan wedstrijden bij muziekclubs en speelde mee met livebands op het voortgezet onderwijs. Nadat ze haar universitaire graad had behaald in de richting Biologie, startte ze in Dubai met de Tender Touch band op contractuele basis gedurende een aantal jaren; dagelijks werden optredens verzorgd. Daarna begon ze haar carrière bij de Soundwaves band; de band trad op contractuele basis dagelijks op. Ruth en de band werden vertegenwoordigd door de grootste agent voor bands in het Midden-Oosten, Gatchalian Enterprises.
Boekingen Ruth Galura

Boekingen Ruth Galura

Gedurende 7 jaar werden shows verzorgd met boekingen in 5-sterren hotels, restaurants, pubs en amusementsparken in Dubai, Abu Dhabi, Koeweit en Yemen. Bovendien waren er veelvuldig concerten tussendoor in Egypte en Brunei. Ruth treedt nu al geruime tijd op in Nederland en België, onder begeleiding van orkest-cd’s en haar eigen geluidstechnicus, als allround solozangeres op bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, openingen en particuliere feesten zoals verjaardagen, trouwerijen, reunies etc.

Kom in de stemming

Ruth Galura boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ruth Galura bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ruth Galura, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ruth Galura in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ruth Galura boeken

Wilt u Ruth Galura boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ruth Galura wilt inhuren.

Ruth Galura boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!