Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw boeken?

sinterklaas en de stoute toiletjuffrouw boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw

Opzoek naar een interactieve Sinterklaas voorstelling? Dan is deze show gegarandeerd iets voor jouw Sinterklaasfeest. Het verhaal van Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw.

Wanneer de kinderen starten met het zingen van het lied 'Sinterklaasje komt maar binnen met je Piet' komt er totaal iemand anders binnen dan Sinterklaas. Het is Speurpiet, die erg wanhopig aan het speuren is naar Sinterklaas.

Piet stapt het podium op en legt de situatie uit. Ze verteld dat zij Sinterklaas en de Hoofdpiet de weg naar het feest zou wijzen, maar dat ze heel even terug moest naar het Pietenhuis omdat ze de pepernoten was vergeten. Ze had nog zo tegen Sinterklaas en de Hoofdpiet gezegd dat ze even op haar moesten wachten. Maar Hoofdpiet was eigenwijs en zei: 'Ga jij maar je pepernoten halen, wij lopen alvast verder ik ken de weg ook wel'.

Piet heeft zich super gehaast en is snel naar het feest gekomen. Ze dacht dat ze veel te laat zou zijn, maar wat blijkt... nu is ze alleen en zijn Sinterklaas en Hoofdpiet er helemaal nog niet!

Boekingen Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw

Om tijd te verdrijven, start Piet met spelletjes en het zingen van liedjes, in de hoop dat Sinterklaas en Hoofdpiet snel komen. Net op het moment dat er weer gezongen wordt gaat de bel. Piet doet open en toiletjuffrouw Annie komt binnen gelopen. Piet weet dan dat er iets niet klopt, maar wat is er aan de hand?

Specificaties - Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw

 • Productieleider - zodat je zelf nergens omkijken naar hebt;
 • Een leuke onvergetelijke professionele Sinterklaasshow van 1,5 uur;
 • 1 Sinterklaas (TV kwaliteit);
 • 2 Pieten;
 • 1 toiletjuffrouw;
 • Strooigoed;
 • Een mooi decor;
 • Goed geluid.

Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw boeken

Wilt u Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw wilt inhuren.

Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!