Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken?

sinterklaas en zwarte pieten boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sinterklaas en Zwarte Pieten

Sinterklaas komt met twee, vier, zes of acht van zijn Zwarte Pieten 45 minuten bij u op bezoek. Ze nemen zelf hun strooigoed mee. Kinderen mogen op schoot bij de Sint en kunnen hun zangkunsten laten horen. Zwarte Piet zal allerlei domme dingen doen en ieder kint zal een hand vol snoepgoed krijgen. Wanneer de Sint bij u aankomt is er altijd nog voldoende tijd om het programma met hem door te nemen.

Boekingen Sinterklaas en Zwarte Pieten

Tips van de Sint

  • Het is erg leuk om van te voren gegevens door te geven van de kinderen die komen. Dan kan de Sint deze gegevens in zijn boek schrijven en aan de hand daarvan kinderen bij zich roepen;
  • Als u speciale wensen heeft ten aanzien van het optreden van Sinterklaas horen wij dit graag van te voren;
  • Wilt u een mooie zetel voor Sinterklaas? Boek dan als aanvulling één van onze Sinterklaas tronen!;
  • Sint en zijn Pieten kunnen ook langer blijven dan 45 minuten, informeer hiernaar.

Liever Roetveeg Pieten huren dan Zwarte Pieten?

Sinds dit jaar bieden wij de mogelijkheid om indien gewenst Roetpieten te boeken bij het bezoek van Sinterklaas. Geef dit wel even duidelijk door bij de aanvraag.

Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sinterklaas en Zwarte Pieten bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sinterklaas en Zwarte Pieten, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sinterklaas en Zwarte Pieten in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken

Wilt u Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sinterklaas en Zwarte Pieten wilt inhuren.

Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!