Sinterklaas Intocht Team boeken?

sinterklaas intocht team boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Sinterklaas Intocht Team boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sinterklaas Intocht Team

Speciaal voor Sinterklaasintochten hebben wij het Sinterklaas Intocht Team ontwikkeld. Een team da je zo compleet in kan zetten voor een Sinterklaas intocht. Op deze manier heb je veel Sinterklaas entertainment in één klap bij elkaar.

Sinterklaas Intocht Team huren? Hieruit bestaat het Sinterklaas Intocht Team uit:

 • Sinterklaas met zes Zwarte Pieten
  Waarvan:
 • Twee steltlopende pieten
 • Eén ballonnenmodusleer piet
 • Twee strooigoed uitdeel pieten
 • Eén hulp piet

Boekingen Sinterklaas Intocht Team

Een compleet verzorgde intocht van Sinterklaas neemt je veel zorgen uit handen. Wij kunnen zelfs voor het vervoer van de Sint en zijn Pieten zorgen. Laat Sinterklaas en zijn gevolg bijvoorbeeld aankomen in een mooie sinterklaas koets. Tevens kun je er voor kiezen een leuke Sinterklaasshow in te zetten als opwarmer voordat Sinterklaas arriveert.

Incl. 10 kg strooigoed

Sinterklaas Intocht Team boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sinterklaas Intocht Team bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sinterklaas Intocht Team, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sinterklaas Intocht Team in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sinterklaas Intocht Team boeken

Wilt u Sinterklaas Intocht Team boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sinterklaas Intocht Team wilt inhuren.

Sinterklaas Intocht Team boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!